19 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? 25 Ocak 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? 25 Ocak 2023 gümüş fiyatları

Geçtiğimiz yıl yatırımcısına en çok kazandıran gümüşün bu yılda yükselişine devam etmesi bekleniyor. Peki Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? 25 Ocak 2023 gümüş fiyatları.



Gümüş fiyatları yükselmeye devam ederken uzmanlardan da yorumlar gelmeye başladı. Gümüş için bu sene 9 yılın zirvesine çıkacağı konuşulmaya başladı. Gümüş piyasasında bir aylık getiri yüzde 4.01, üç aylık getiri ise yüzde 23.92 olarak kaydedildi.

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? 25 Ocak 2023 gümüş fiyatları

Altında ise bu oran üç ayda yüzde 13.54 oldu. Yeşil enerji ve elektrikli araç yatırımlarından dolayı endüstriyel tarafta gümüşe olan talebin de etkili olacağı belirtiliyor. Bu beklentiler ile birlikte gümüşte ons başına 30 dolar seviyesinin görülebileceği öngörülüyor.

Peki gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? 25 Ocak 2023 gümüş fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön