20 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları rekor seviyelere ulaşacak! İslam Memiş'ten gümüş yatırımcılarına altın tavsiyeler

Gümüş fiyatları rekor seviyelere ulaşacak! İslam Memiş'ten gümüş yatırımcılarına altın tavsiyeler

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu merak eden yatırımcılar için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''rekor seviyelere ulaşacak'' yorumunu yaptı. İşte İslam Memiş'ten gümüş yatırımcıları için altın tavsiyeler...



Gümüş fiyatlarında dalgalı seyir bugün de devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda 13,50 TL sınırını geçen gümüş fiyatları yükselirken yatırımcıların yüzü gülmeye başlamıştı ki, gümüş tekrar değer kaybetmeye başladı. Bu dalgalı seyir karşısında gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıklayarak yatırımcılara altın tavsiyelerde bulundu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön