26 / 04 / 2024

Gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu! Elinde gümüş olanlar hemen baksın! 

Gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu! Elinde gümüş olanlar hemen baksın! 

Son dakika gümüş fiyatlarını yakından talip eden yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağını resmen açıkladı.



Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri takip ediyor. Gümüş fiyatlarının kaç lira olacağını merak eden milyonlarca kişi son dakika gümüş yorumlarını okuyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselir mi, düşer mi?'' sorusu üzerine  Altın Kahini İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 1 ay  sonra ne kadar olacağını söyleyerek yatırımcıları uyardı.

İşte gümüş fiyatlarının 1 ay sonra geleceği o seviye...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön