28 / 03 / 2024

Gümüşe olan talep fiyatları yükseltti! Gümüşün gramı ne kadar? Gümüşte en doğru alım zamanı

Gümüşe olan talep fiyatları yükseltti! Gümüşün gramı ne kadar? Gümüşte en doğru alım zamanı

Yatırımcıların son zamanlarda gümüşe olan talepleri arttı. Talepteki bu artış gümüş fiyatlarını da yükselmeye başladı. Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde yükselişe geçerken gümüş bugün kaç lira oldu ve en doğru alım zamanı ne zaman? İşte merak edilenler...



Şerife Aydın

Gümüş almak isteyen ve yatırımını gümüşten yana yapmak isteyenler gümüşün gramının bugün kaç lira olduğunu merak ediyor.pandemi sürecinde gündemde çokca yer alan gümüş o günden sonra yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor.

Son zamanlarda gümüşe olan talep arttı. Hal böyle olunca yatırımcılar ve takı almak isteyenler gümüş fiyatlarını yakından takip etmeye başladı. Gümüşün gramı bugün güne alış fiyatı 11,99 lira, satış fiyatı ise 12,33 lira seviyesinde başladı.

Gümüşe olan talep fiyatları yükseltti! Gümüşün gramı ne kadar? Gümüşte en doğru alım zamanı

YATIRIMCILARIN TERCİHİ GÜMÜŞ

Yatırım ve takı alak isteyenler gümüşe yönelmeye başladı. Bunun en önemli nedenlerinden biri altın fiyatlarının çok yükselmesi ve yatırım yapmak isteyenlerin ellerindeki parayı kıymetli bir metale yatırarak değer kazanmasını  beklemek. Altın alamayan yatırımcılar parasını kıymetli metal olan gümüşe yapıyor.

Peki gümüş bugün ne kadar oldu? Gümüşün gramı kaç lira oldu? 1 gram gümüş bugün ne kadar? İşte 15 Nisan 2022  son dakika gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön