27 / 04 / 2024

Gümüşün gramı bugün ne kadar? 30 Mart 2022 gümüşün gram fiyatı...

Gümüşün gramı bugün ne kadar? 30 Mart 2022 gümüşün gram fiyatı...

Gümüşün gram fiyatı dün güne 12,16 lira seviyesinde başlarken, gün içerisinde gelen barış haberleri ile değer kaybeden emtialar arasında yerini aldı. Peki gümüşün gramı bugün ne kadar? Gümüş kaç TL oldu?



Gümüşün onsu gün içerisinde yüzde 0,40 yükselerek 24,96 lira olurken gümüşün gramı aynı dakikalarda 12,04 liradan satışa sunuluyor. Dünkü barış müzakerelerinden etkilenen emtialar arasında yer alan gümüş fiyatları dün 12 liranın altına düştü. Peki gümüş bugün güne nasıl başladı? Gümüşün gramı güne kaç liradan başladı?

Milyonlarca yatırımcı dünkü gelişmelerin ardından bugün erken saatlerden itibaren piyasaları takip etmeye başladı. Gümüş, dün değer kaybeden emtialar arasında yer aldı. Dün güne 12,16 liradan başlayan gümüşün gramı gün içerisinde olumlu haberlerin etkisi ile 12 lira seviyesinin altına düştü. 11,84 liraya kadar düşen gümüşün gramı bugün kaç liradan güne başladı? Gümüşün açılış fiyatı kaç lira? İşte merak edilenler...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön