26 / 04 / 2024

  TOKİ kuraları nasıl sorgulanır

  TOKİ kuraları nasıl sorgulanır

Toki 100 bin sosyal konut projesinde binlerce vatandaşın meraklı bekleyişi devam ediyor. 2019 Aralık ayında başlayan başvurular geçtiğimiz ocak ayında bitti. Sonuçların şubat ayında açıklanacağı bilgisi, TOKİ 100 bin konut kuraları nasıl sorgulanır sorusunu gündeme getirdi...

TOKİ kuralarında son dakika! Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları!

TOKİ kuralarında son dakika... Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları...

TOKİ kura asil olarak hak sahibi oldunuz ne demek? TOKİ'den çıkan evi kiraya verebiliyor musun?

TOKİ kuraları bilindiği üzere milyonlarca kişinin gündemini oluşturmaktadır. Bu kapsamda TOKİ konut sahibi olacak kişilerin sorduğu sorularda da geniş yer kaplamaktadır. İşte o sorulardan bazıları!

TOKİ taksitleri ne zaman başlayacak 2023? TOKİ taksidi ne zaman başlar? TOKİ taksitleri ne zaman başlıyor 2023?

TOKİ kuraları hala devam ediyor. Kuralar devam ederken, TOKİ taksitlerinin ne zaman başlayacağı merakla soruluyor. İşte bu konudaki detaylar!

TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuralarında son dakika gelişmeis yaşandı. TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

TOKİ Mart 2023 kuralarında son dakika! TOKİ kuraları peş peşe çekiliyor! Hemen il il açıklanan bu takvime bakın!

TOKİ Mart 2023 kuralarında son dakika... TOKİ kuraları peş peşe çekiliyor... Hemen il il açıklanan bu takvime bakın...

TOKİ kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu sorgulama 2023! İşte il il isim listesi... Şimdi bakın!

TOKİ kura sonuçları, binlerce vatandaş tarafından merakla araştırılıyor. TOKİ kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu sorgulama 2023! İşte il il isim listesi... Şimdi bakın!

TOKİ kuraları kaldığı yerden başlıyor! TOKİ İstanbul kuraları ne zaman? TOKİ 9-14 Mart kura listesi!

TOKİ kuraları kaldığı yerden devam ediyor. İlk Evim İlk İş Yerim kuraları yaşanan depremden dolayı bir süreliğine ertelenmişti. TOKİ'den gelen açıklamaya göre kuralar kaldığı yerden devam ediyor. İşte detaylar!

2023 TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kuraları ne zaman, hangi gün çekilecek? İzmir, Edirne, Tekirdağ...

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ertelenen TOKİ kuralarının çekileceği tarih binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. İzmir, Edirne ve Tekirdağ’da yaşayanlar, TOKİ İzmir kuraları ne zaman, hangi tarihte? sorusuna yanıt arıyor.

2+1, 3+1 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika! İl il...

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerindeki 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından TOKİ kuraları ile ilgili de bir gelişme yaşandı. 2+1 3+1 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika! İl il...

TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Ertelenen tarihler açıklandı mı? TOKİ 2023 yeni kura takvimi...

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesine başvuran vatandaşlar son dakika gelişmelerini merakla araştırıyor. Peki TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Ertelenen tarihler açıklandı mı? TOKİ yeni kura takvimi...

TOKİ 8-14 Şubat kura takviminde şok! İl il kuralar ertelendi! Yeni tarihler... Hemen bakın!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından TOKİ kuraları ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. TOKİ 8-14 Şubat kura takviminde şok! İl il kuralar ertelendi! Yeni tarihler... Hemen bakın!

TOKİ'de herkesi ilgilendiren gelişme yaşandı! İller peşi sıra açıklandı! Hemen şimdi acil bakın! 25 Ocak-8 Şubat 2023...

TOKİ kura tarihleri takvimi güncellendi. Peki hangi ilde kuralar ne zaman çekilecek? İşte 25 Ocak TOKİ kuraları...

Aman dikkat! TOKİ’den ev alacağım derken dolandırılmayın!

TOKİ konut kampanyaları gündemde yer almaya devam ediyor. TOKİ kuraları sonucuna göre ev alma hayali kuran vatandaşları dolandıran kişi ya da kişilere karşı da tedbirli olunmalı. İşte detaylar!

  TOKİ kuraları nasıl sorgulanır Haberi

  TOKİ kuraları nasıl sorgulanır

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kura çekimi ve sonuçları için binlerce vatandaşın heyecanlı bekleyişi sürüyor. 15 ocak'ta başvuruların bitişinin ardından insanlar, TOKİ 100 bin konut kuraları nasıl sorgulanır? TOKİ ev fiyatları ne kadar olacak? TOKİ 100 bin konut ödeme planları nasıl olacak? sorularını merak etmeye başladı. İşte o soruların cevapları.

Sabah'ta yer alan habere göre; TOKİ 100 bin konut projesinde heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kuranın Şubat ayında çekileceğini açıkladı. Yapılan açıklamanın ardından ise akıllara, TOKİ 100 bin konut kuraları nasıl sorgulanır? TOKİ ev fiyatları ne kadar olacak? TOKİ 100 bin konut ödeme planları nasıl olacak? sorularını getirdi. İşte merak edilen soruların cevapları.

TOKİ KURALARI 2020 NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 100 bin...