26 / 04 / 2024

1 artı 1 prefabrik ev kaç para

1 artı 1 prefabrik ev kaç para

Prefabrik ev almayı düşünen kişiler, bu konuda pek çok soru soruyor. Onlardan biri de “1 artı 1 prefabrik ev kaç para?” şeklindeki sorudur. İşte konuya dair merak edilenler!

İstanbul Formula 1 sahasının ihalesi yapılacak! İstanbul Formula 1 sahası ihalesi için "F1" şartı! 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, İstanbul Formula 1 sahasının ihalesinin gelecek ay yapılacağını kaydederek "İhaleye çok önemli bir şart koyduk. 2026 itibarı ile birlikte Formula1'i İstanbul'a getirme şartı koyduk. Bu tarz organizasyonların İstanbul'a gelmesi çok önemli." diye konuştu.

İnşaat maliyetleri yeni yıla da artışla başladı! 1 yıllık artış yüzde 67,87 oldu!

İnşaat maliyet endeksindeki artış hız kesmiyor. TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, 1 yıllık artış yüzde 67,87 oldu. İşte ayrıntılar...

Ramazan öncesi marketlerde 38 ürünün fiyatı arttı, sadece 1'inin düştü! Et fiyatlarında yüzde 139 artış oldu!

Geçtiğimiz sene ile bu senenin Ramazan ayı öncesindeki fiyatlara bakıldığında 38 üründe fiyat artışı yaşanırken sadece 1 ürünün fiyatı geriledi. Markette en fazla fiyat artışı yüzde 195 ile kuru incirde kaydedilirken, et fiyatlarında ise en yüksek artış yüzde 139 ile kuzu karkasta oldu. İşte ürün ür

AVM metrekare verimlilik endeksinde yüzde 92,1'lik artış!

Kasım 2023 döneminde AVM metrekare verimlilik endeksi, bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 92,1, bir önceki aya göre ise yüzde 13,3 artış gösterdi.

Türkiye'nin elektrik üretimi ağustos ayında yüzde 4,1 artış gösterdi

Türkiye'nin lisanslı elektrik üretimi ağustosta geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 4,1 yükselerek 31 milyon 360 bin 161 megavatsaat olarak gerçekleşti. Üretin ne kadar oldu ve ne kadar artış gösterdi? İşte haberin ayrıntıları...

Demir fiyatları bir yılda 800 TL artı! 1 ton inşaat demir fiyatı bugün ne kadar? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zamanlarda indirim üstüne indirim gelen demir fiyatları bir yılda toplam 800 lira artış kaydetti. Peki geçen sene bugün demir fiyatları ne kadar? Bugün 1 ton demir fiyatı kaç lira? 24 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Artı 1 Harita Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı 1 Harita Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Furkan Çelik, Volkan Çelik ve Yalçın Daşdemir ortaklığında kuruldu.

ABD’de konut fiyatları temmuz ayında arttı! Bir yıllık artış yüzde 1 oldu!

ABD'de konut fiyatları temmuzda artış yaşadı. Buna göre, S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, temmuz ayında bir önceki yılın aynı kıyasla göre yüzde 1 oranında artış kaydetti.

Konuttaki arz sıkıntısı dönüşüme sebep oldu! 3+1 ve 4+1'lerin yerini artık 1+1 evler alacak

Konut krizi özellikle büyük ve kalabalık şehirlerde evlerin boyutlarının küçülmesine yol açtı. Artık 3+1 ve 4+1'lerin yerine 1+1 evler geçiyor...

Peker GYO, 1 yılda karını yüzde 535 artırdı! İlk yarıda 683 milyon TL net kar!

Peker GYO, bu yılın ilk yarısında rekor kâr artışına imza attı. İlk yarıda 683 milyon TL net kar elde eden şirket, 1 yılda karlılığını yüzde 535 artırdı. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatlarındaki artış hızı 1,5 yıl sonra ilk kez çift hanede! Konut fiyatlarında son durum ne? 

Son günlerde hızla yükselen ev fiyatları sık sık gündem oluyor. Konut fiyatlarındaki artış hızı 1,5 sene sonra ilk defa çift haneye indi. Peki konut fiyatlarında son durum ne? 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! 1 Eylül itibarıyla resmen başlıyor! Kira fiyatlarındaki yüzde 25 artışta son dakika!

Yüksek kira artışları sonrasında ev sahipleri ve kiracılar arasındaki sorunlar artmaya devam ederken, yüksek artışlar sonrası  10 Haziran 2022- 1 Temmuz 2023 arasında getirilen yüzde 25 artış sınırında süre uzatıldı. 

ABD'de üretici enflasyonu Mayıs'ta yüzde 1,1 artışla beklentilerin altında kaldı!

ABD Çalışma Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE), Mayıs ayında aylık bazda yüzde 0,3 azalırken, yıllık bazda yüzde 1,1 artışla beklentilerin altında kaldı.

1 artı 1 prefabrik ev kaç para Haberi

1 artı 1 prefabrik ev kaç para

Prefabrik evlere dair son zamanlarda ilgi artmaya başladı. Özellikle prefabrik ev fiyatları araştırılıyor. Prefabrik evlerin fiyatı; kullanılan malzeme, istediğiniz metrekare ve prefabrik markalarına göre değişmektedir. 

İşte 1 artı 1 prefabrik ev kaç para? sorusunun yanıtı…

1+1 PREFABRİK EV NE KADAR?

Son zamanlarda oldukça popüler olan prefabrik konutların fiyatları da bu yapılar ile ilgilenenlerin gündeminde yer alıyor. Bunun nedeni de diğer yapılar ile karşılaştırıldığında prefabrik evlerin daha uygun olmasıdır. 1 + 1 olarak nitelendirilen iki yatak odası ve salondan oluşan prefabrik evlerin en uygun olan 40 metrekare fiyatı 118.200 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Metrekare normal beton evlerde olduğu gibi artmaktadır. Bu fiyatlar yaptırmak istediğiniz özellikler ve prefabrik konut yapan markalara göre de değişiklik göstermektedir.

ANAHTAR TESLİM PREFABRİK EVLER!

Anahtar teslim prefabrik ev ne demek?...