26 / 04 / 2024

1 temmuz altın fiyatları

1 temmuz altın fiyatları

1 Temmuz 2022 haftanın son işlem gününde altın fiyatları araştırılıyor. Altın fiyatları bugün de düşüşe geçerken yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? İşte 1 Temmuz 2022 altın fiyatları...

Altın yükseliyor! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 14 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Hafta sonunun ilk gününe de yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki bugün 1 gram altın ne kadar oldu?

Altın yükselişte! Yatırımcılar dikkat! 1 gram altın kaç TL? 9 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası düşüşe  geçen altın bugün tekrar yön değiştirdi. Peki 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 9 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 10 Aralık 2023 Pazar canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 2005 dolardan işlem görüyor. Peki 1 gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira oldu? 10 Aralık 2023 canlı altın fiyatları. 

Altın almak isteyenler aman dikkat! Fiyatlar fırladı! 1 gram altın bugün ne kadar? 24 Kasım altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselmeye devam etti. Güne yükselişle başlayan altının ons fiyatı bugün 1993 dolardan işlem görüyor. 1 gam altın ne kadar? 24 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın çakıldı! Altını olanlar dikkat! 1 çeyrek altın bugün ne kadar? 11 Kasım 2023 Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları adeta çakıldı. Geçtiğimiz haftalarda rekor yükselişe imza atan altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarını araştyırıyor. Peki 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 11 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında Fed etkisi! Altın yükselişe geçti! 1 gram altın ne kadar oldu? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın dördüncü ,işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dün Fed'in faiz kararı sonrası bugün altında yükseliş başladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları.

Çeyrek altın değil, 1 gram altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Darphaneden haber var! 30 gününüz kaldı...

Altın yatırımcılarını ilgilendiren son dakika açıklaması Darphaneden geldi. Elinde 1 gramı olanlar dikkat, son 30 gününüz kaldı...

1 gram altının satışı durduruluyor mu? İslam Memiş resmen açıkladı! Yatırımcıların etekleri tutuştu!

Dolar endeksi 10 ayın zirvesine yükselirken ons altın 7 ayın en düşük seviyeni gördü. Altın fiyatları kırmızı alarm verirken ''1 gram altının satışının durdurulacağı'' gündeme bomba gibi düşerken, İslam Memiş'ten açıklama geldi. 

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? 1 Ekim altın fiyatları..

Altın fiyatları, FED faiz kararının açıklanması ile beraber en düşük seviyelerine geriledi. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte 1 Ekim 2023 son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Banka, faizleri beklentiler doğrultuusnda yükseltti.  politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 30 seviyesine yükseltti. Peki bugün 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları.

Altın fiyatlarında istikrar! 1 Gram altın ne kadar? Çeyrek ve tam altın kaç TL? 31 Ağustos 2023 güncel altın fiyatları!

Altın fiyatları, son rekor yükselişin ardından yeni haftanın başlangıcından itibaren istikrar kazandı. Gram altın fiyatları da ons altınla paralel olarak yatay seyretmekte. İşte ayrıntılar...

Gram altını olan bozdurmadan önce buraya baksın! 1 gram altın kaç TL? 28 Ağustos Pazartesi 2023 canlı altın fiyatları...

Yeni işlem haftasının başlangıcında altın fiyatları düşüş eğilimine girdi. Merkez Bankası'nın son faiz kararının etkisiyle, altın piyasası büyük bir düşüş yaşadı. Özellikle gram altının değerinde meydana gelen ani düşüş, vatandaşları altın alımları konusunda harekete geçirdi. 

1 temmuz altın fiyatları Haberi

1 temmuz altın fiyatları

Bugün altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Ons altın 1801 dolardan işlem görürken  yatırımcılar ve altın almak isteyenler bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? sorusunun yanıtını araştırıyor.

Özellikle Rusya Ukrayna savaşı sonrasında döviz kurları yakından takip edilirken, altın fiyatları merk ediliyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın , tam altın, ata altın, gremse altın kaç lira? İşte 1 Temmuz 2022 altın fiyatları...

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR? 

Alış fiyatı: 965,29 lira
Satış fiyatı: 984,17 lira

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA 1 TEMMUZ 2022?

Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.579 lira
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.607 lira
Eski çeyrek alış fiyatı: 1.562 lira
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.594 lira 

YARIM ALTIN FİYATLARI BUGÜN

Yeni yarım alış fiyatı: 3.153 lira
Yeni yarım satış fiyatı: 3.215 lira
Eski yarım...