26 / 04 / 2024

11 Nisan Kurtuluş Camisi açılış tarihi

11 Nisan Kurtuluş Camisi açılış tarihi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, açılış için gün sayan 11 Nisan Kurtuluş Camisi'nde incelemeler yaptı.

Evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı nisan ayı ne zaman yatacak? İşte 11 Nisan 2023 evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? İşte 11 Nisan 2023 evde bakım maaşı yatan illerin listesi!

Deprem mi oldu? Deprem bugün nerede deprem oldu? 11 Nisan 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kahramanmaraş merkezli meydana depremlerden sonra gün gün deprem listesi sorgulanıyor. İşte 11 Nisan 2023 deprem listesi!

Akaryakıta dev zam! İşte 11 Nisan Salı güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Benzin ne kadar oldu? Motorine zam mı geldi? LPG litre fiyatı ne kadar oldu? İşte 11 Nisan Salı güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

11 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.242,42 liradan satılıyor. 11 Nisan 2023 yani haftanın ikinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 11 Nisan altın fiyatları!

Dolar bugün ne kadar? 11 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!

Doların 11 Nisan Salı günü ne kadar olduğu sorgulanıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın ikinci gününde 19,27 TL’den satılıyor. İşte 11 Nisan Salı kuru…

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 11 Nisan 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatları geçtiğimiz haftayı indirimlerle kapattı. Gelen indirim haberleri sonrası vatandaşlar bu hafta hurda fiyatlarını merak ediyor. Bugün Hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira? 11 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatlarına çılgın indirim geldi! Fiyatlar geriledi! 1 ton demir ne kadar oldu? 11 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün 100 ila 200 TL arasında zam gelirken bugün de gelen indirim haberleri sektöre damgasını vurdu. Demir fiyatlarına çılgın indirim geldi! Fiyatlar geriledi! 11 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

11 Nisan evde bakım parası yatan iller belli oldu mu? Şimdi hesaplarınızı kontrol edin! Tam 4 bin 336 TL yatıyor! 

Binlerce vatandaş tarafından 'Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak?' sorularının yanıtları araştırılıyor. Peki 11 Nisan evde bakım parası yatan iller belli oldu mu?

Son dakika: 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 11 Nisan altın bilezik fiyatları kaç TL? 

Haftaya düşüşle başlayan altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Altın fiyatları yükselirken yatırımcılar güncel altın fiyatları ile birlikte altın bilezik fiyatlarını araştırıyor. 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 11 Nisan altın bilezik fiyatları kaç TL? 

Yuki elektrikli Tria Nisan fiyatları peş peşe belli oldu! Yuki üç tekerlekli Tria ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi

Kolay kullanımı ile dikkatleri çeken Yuki elektrikli Tria Nisan ayı fiyatları peş peşe açıklandı. Yuki üç tekerlekli Tria Nisan fiyatı ne kadar? İşte 11 Nisan 2023 fiyat listesi...

Canlı altın fiyatları: Altın fiyatları düşüyor! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 11 Nisan Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta rekordan rekora yükselen altın fiyatları bu hafta aşağı yönlü hareket ediyor. Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 11 Nisan Salı altın fiyatları.

Yeni Nissan X-Trail nisan ayı fiyatı belli oldu! Nissan X-Trail’e ne kadar zam geldi? Özellikleri neler?

Çok uluslu, Japonya merkezli otomotiv devi Nissan X-Trail nisan ayı fiyatı belli oldu. Peki, Nissan X-Trail özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 11 Nisan 2023 fiyat listesi

2023 model Volkswagen Golf nisan ayı fiyatı belli oldu! Volkswagen Golf ne kadar zamlandı? Özellikleri neler?

Volkswagen, nisan ayı kapsamında araç fiyatlarında değişikliğine gittiğini paylaştı. Açıklanan yeni listeye bakıldığında Golf modellerinin fiyatlarının zamlandığı görüldü. Peki, Volkswagen Golf modeline ne kadar zam geldi? İşte Volkswagen Golf 11 Nisan 2023 fiyat listesi...

11 Nisan Kurtuluş Camisi açılış tarihi Haberi

11 Nisan Kurtuluş Camisi açılış tarihi

Osmanlı ve Selçuklu mimarisine uygun olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 11 Nisan Kurtuluş Camisinin yapım çalışmaları tamamlanırken, açılış öncesi son detaylar da gözden geçiriliyor. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Urfa'ya özgü nahit taşının el işçiliği ile işlenerek sanata dönüştürüldüğü camiyi gezen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yapıdaki son gelişmeler hakkında bilgiler aldı.

Genel Sekreter Vekili Mahmut Kırıkçı, Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız ve Ferit Dağdeviren ile birlikte caminin Kur'an Kursu ve eğitim ünitelerini denetleyen Başkan Beyazgül, yapının Şanlıurfa'yı temsil edecek eserler arasında yer alacağını belirtti.

BAŞKAN BEYAZGÜL: İBADET VE EĞİTİM YÖNÜNDEN MUAZZAM BİR ESER

Gezisinde caminin yapımında çalışan işçilere tatlı ikram eden Başkan Beyazgül, "Bugün 11 Nisan Kurtuluş Camimizi gezdik. Camiimizdeki tüm çalışmalar şu anda bitme aşamasında....