18 / 04 / 2024

13. İMOB İstanbul 2017 Fuarı ne zaman

13. İMOB İstanbul 2017 Fuarı ne zaman

HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

Emlak sektöründe takas dönemi başladı! Kredi getirili konutlar takas ediliyor!

Banka kredisine erişemeyenler çareyi takasta buldu. Emlak sitelerinde binlerce ev, araç, arsa, tarla ve iş yeri takas kabul ederken, İstanbul’da 101 milyon TL değerinde bir köşk, Beylikdüzü’nde 70 milyon TL’ye 13 daire, İstanbul’da gayrimenkul, dükkan ve araç takas edilmeyi bekliyor.

CNR İMOB’taki mobilyalarda renk ve konfor dikkat çekiyor!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilenen mobilyalarda renk, tasarım ve konfor dikkat çekiyor.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı dün kapılarını açtı. CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na yoğun ilgi gösteriliyor.

HOM Design Center 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center, 13. İMOB İstanbul 2017 Fuarı’nda!

HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 24 Ocak'ta başlayacak!

CNR İMOB -13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 24-29 Ocak’ta CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek.

Fatih Kıral Mobilya, İstanbul Mobilya Fuarı’na katılacak!

Zarafet, saygınlık ve kalitesi ile 30 yılı aşkın süredir mobilya sektöründe yer alan Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon, 26-31 Ocak tarihleri arasında 12.kez gerçekleştirilecek olan İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’na katılıyor.

Büyükçekmece elektrik kesintisi 13 Aralık 2014 süresi!

13 Aralık 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

İstanbul'a gelen yabancı turist sayısı yüzde 13 arttı!

İstanbul'u bu yılın ilk 11 ayında 10 milyon 987 bin 177 turist ziyaret etti.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü verilerine göre, kente gelen yabancı sayısı geçen yılın ocak-kasım dönemiyle karşılaştırıldığında yüzde 13 arttı.

İBB bütçesi 13 bakanlığı solladı!

İBB bütçesi 13 bakanlığı solladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) İBB Meclisi'nde görüşülen 12 milyar 250 milyon liralık bütçesi 2015 genel bütçede öngörülen 13 bakanlığın bütçesini solluyor.

İstanbul'un nüfusu artarken 13 il göç veriyor!

Türkiye'de İstanbul nüfusu her yıl artarken, göç veren 13 il ise önemli bir sorunla karşı karşıya bulunuyor. Yozgat, Tokat, Erzurum, Çorum, Sivas, Zonguldak, Kütahya, Kars, Ardahan, Amasya göç veren illerin içinde yer alıyor...

13. İMOB İstanbul 2017 Fuarı ne zaman Haberi

13. İMOB İstanbul 2017 Fuarı ne zaman

Eroğlu Gayrimenkul, mobilya alanında Türkiye’nin en büyük fuarlarından biri olan İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na Skyland İstanbul projesi kapsamında hayata geçirilecek ev ve ofis dekorasyonuna yönelik tüm markaları tek çatı altında toplayacak HOM Design Center ile katılıyor.

2017’de kapılarını açacak 40 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olan HOM Design Center İMOB Mobilya Fuarı’nda 74 ülkenin profesyonel sektör temsilcileriyle bir araya gelecek.

İMOB fuarının mobilya sektörü için büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu:

“İMOB İstanbul Mobilya Fuarı sektörünün lider markalarının profesyonel temsilcileriyle buluşma imkanı sağlayan en büyük fuarlardan biri. Mobilyadan dekorasyon aksesuarlarına, perdeden zemin kaplamaya, beyaz eşyadan aydınlatmaya ev ve ofis tasarımına yönelik markaların bulunacağı HOM Design Center ile fuarda yerimizi alarak mobilya endüstrisindeki önemli isimlerle tanışma...