26 / 04 / 2024

1stanbul evleri ne zaman teslim

1stanbul evleri ne zaman teslim

1stanbul iletişim numarası ve adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 11 blok olarak inşa edilen Ispartakule 1stanbul Evleri projesinde toplam 1.118 adet konut yer alıyor...

1stanbul Evleri ulaşım!

1stanbul Evleri ulaşım bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Avrupa Yakası Ispartakule'de konumlandırılan projede 11 blokta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri ile geniş sosyal imkanlar bulunuyor...

1stanbul Evleri satış!

1stanbul Evleri satış bilgileri kapsamında fiyatlar, ödeme planı ve teslim tarihi haberimizde yer alıyor

1stanbul Evleri teslimat!

Bahçeşehir'de yer alan 1stanbul Evleri 'nin daire fiyatları 159 bin liradan başlıyor. 1stanbul Evleri teslimat bilgisine göre daireler sahiplerine 2013 yılının Mayıs ayında teslim edilecek...

1stanbul Evleri ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 159 bin liradan başladığı 1stanbul Evleri ne zaman teslim? sorusunun cevabı olarak 2013 yılının Mayıs ayı belirlendi...

Toya Moda Evleri ne zaman teslim?

Toya Moda Sefaköy'de daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Peki Toya Moda Evleri ne zaman teslim edilecek?

Pega Kartal Evleri ne zaman teslim?

Pega Kartal Rezidans'ta dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika yakın mesafede olan projede Ege Yapı imzası taşıyor. Peki Pega Kartal Evleri ne zaman teslim edilecek?

Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Adres Sancaktepe'de daire fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 300 adet daireden meydana gelen projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim edilecek?

Evora İstanbul Evleri ne zaman teslim?

300 dönümlük arazi üzerinde inşa edilen Evora İstanbul Evleri Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Evora İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Yedi Mavi Evleri ne zaman teslim?

Toplam 650 adet daireden meydana gelen Yedi Mavi Evleri projesinde daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Yedi Mavi Evleri ne zaman teslim?

Yakacık Manzara Adalar Evleri ne zaman teslim?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa edilen projede ödeme koşulu kapsamında yüzde 1 indirim sağlanıyor. Peki Yakacık Manzara Adalar Evleri ne zaman teslim?

Denizİstanbul Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1 milyar dolarlık yatırım yapılacağı proje 6 etaptan meydana gelecek. Proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki Denizİstanbul Evleri ne zaman teslim?

Deniz İstanbul Kalyon Evleri ne zaman teslim?

Deniz İstanbul Kalyon'da daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Satış süreci devam eden proje deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre mesafede bulunuyor. Peki Deniz İstanbul Kalyon Evleri ne zaman teslim edilecek?

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne 5 bine yakın başvuru geldi!

Alt gelir grubu, orta gelir grubu ve özel durum grubu kapsamında 1.500 konutun kurayla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri'ne form dolduranlar ve katılım bedelini bankaya yatıranlarla birlikte 5 bine yakın başvuru yapıldı.

Ayışığı Butik Evleri ne zaman teslim?

Toplam 110 adet dairenin yer aldığı Ayışığı Butik Konutları İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede konut fiyatları 180 bin TL'den başlıyor. Peki Ayışığı Butik Evleri ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnistanbul Gala Evleri 'nde 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Peki İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 314 TL'den başladığı Loft İncek projesinde toplam 1.199 adet konut yer alıyor. Peki Ankara İncek Loft Evleri ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Kalyon Evleri ne zaman teslim?

Eston Deniz Kalyon Evleri'nde dairelerin alanları 80 metrekareden başlıyor. Proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Beylikdüzü Kalyon Evleri ne zaman teslim edilecek?

1stanbul evleri ne zaman teslim Haberi

1stanbul evleri ne zaman teslim


Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen 1stanbul Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Avcılar ilçesine bağlı Ispartakule'de yükseliyor. 1stanbul iletişim bilgileri haberimizin devamında bulunuyor. 


Ispartakule 1stanbul Evleri projesi 11 blok halinde yükseliyor. 1stanbul Evleri Ispartakule projesi 1.118 adet konuttan meydana geliyor. Ispartakule 1stanbul Evleri projesinde 58 - 219 metrekare arasında değişen konutlar yer alıyor.


1stanbul iletişim için 0212 405 09 40 - 47 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Ispartakule 1stanbul Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Ispartakule 1stanbul Evleri projesi içerisinde spor alanları, cafe, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar...