28 / 03 / 2024

Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Adres Sancaktepe

Adres Sancaktepe'de daire fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 300 adet daireden meydana gelen projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim edilecek?



"Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen proje metroya ve 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Dumankaya İnşaat imzası taşıyan  Adres Sancaktepe  Residence'de toplam 300 adet konut yer alıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısım banka kredisiyle vadelendiriliyor.


Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen Adres Sancaktepe'de yüzde 50 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel firma bünyesinde 18 ay 0 faiz fırsatı ile ödeniyor. 


Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Fitness, spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna gibi sosyal donatı alanlarına sahip olan Adres Sancaktepe'de konutların 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. 


Firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanıldığında yüzde 6, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim yapılan Dumankaya Adres Sancaktepe'de konut fiyatları 159 bin TL'den başlıyor. 


Dumankaya Adres Sancaktepe iletişim

Telefon : 0216 561 0 123

Web: http://www.dumankaya.com/adres-sancaktepe/Default.aspx

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön