29 / 03 / 2024

dumankaya adres sancaktepe

dumankaya adres sancaktepe

Dumankaya tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Adres Sancaktepe'de daire fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 300 adet daireden meydana gelen projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim edilecek?

Adres Sancaktepe konut fiyatları!

Adres Sancaktepe konut fiyatları büyüklükleri ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen projede toplam 300 adet daire yer alıyor.

Adres Sancaktepe Rezidans iletişim!

Adres Sancaktepe Rezidans iletişim için 0216 561 0 123 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam 300 adet konuttan meydana gelen proje 25 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Sancaktepe Dumankaya Adres ne zaman teslim?

3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Peki Sancaktepe Dumankaya Adres ne zaman teslim?

Adres Sancaktepe ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen Adres Sancaktepe'de tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Proje 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Adres Sancaktepe ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Adres Sancaktepe ödeme planı!

Dumankaya Adres Sancaktepe ödeme planı kapsamında peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor. Konut fiyatları 151 bin TL'den başlangıç gösteren projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Adres Sancaktepe güncel fiyat listesi!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan Adres Sancaktepe Konutları Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 300 adet konut yer alıyor. İşte Adres Sancaktepe güncel fiyat listesi...

Dumankaya Adres Sancaktepe'nin 2. etabı satışa sunuldu!

Dumankaya Inşaat'ın Adres konseptli projelerinin sonuncusu olan Adres Sancaktepe'ye yatırımcılar, ön talep döneminin ardından ön satış döneminde de yoğun bir ilgi gösterdi..

Dumankaya Adres Sancaktepe'de 2. etap satışları başladı!

Dumankaya İnşaat’ın Sancaktepe’de hayata geçireceği Adres projesi bölgedeki ayrıcalıklı konumu ve sunduğu özel fiyat avantajları ile oturum ve yatırım amaçlı ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü.

Dumankaya Adres Sancaktepe projesi!

Dumankaya Adres Sancaktepe projesi 300 adet daireden meydana geliyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede daire teslimlerinin 2017 yılının ilk yarısında yapılması planlanıyor.

Adres Sancaktepe ile dilekleriniz gerçek oluyor!

Ritim İstanbul, Dumankaya Mozaik gibi projeleriyle satışlarına devam eden Dumankaya İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nda Adres Sancaktepe projesini hayata geçiriyor. Proje "Adres Sancaktepe ile dilekleriniz gerçek oluyor" sloganıyla tanıtılıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe'de ön talep sırası başladı!

Dumankaya İnşaat 'ın Tuzla - Aydınlı 'da gerçekleştirdiği ve Adres konseptli projelerinin sonuncusu Adres Sancaktepe 'de daire almak isteyenler ön talep sırasına girdi.

Dumankaya Adres Sancaktepe'de ön talep toplanıyor!

Dumankaya İnşaat’ın hayata geçirdiği projelerinin kısa vadedeki yatırım dönüşüne güvenen yatırımcılar, Adres Sancaktepe’de daire sahibi olabilmek için ön talep döneminde sıraya girdi.

Dumankaya'nın yeni Adres projesi Sancaktepe'de hayata geçiriliyor!

İstanbul’un parlayan yıldızlarından Tuzla-Aydınlı bölgesinde gerçekleştirdiği Dumankaya Adres Projeleri ile yatırımcısına %100’e kadar kâr olanağı sunan Dumankaya İnşaat, Adres konseptli projelerinin sonuncusunu Sancaktepe’de hayata geçiriyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya ev fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya projesinde 2+1 daireler hafta sonuna özel 359 bin 322 TL'ye satılıyor. Dumankaya Adres Sancaktepe projesinde teslimler Nisan 2017 tarihinde yapılıyor...

Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Adres Sancaktepe'de firma bünyesinde 18 ay vade farksız taksit yapılıyor. 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi!

Toplam 300 daireden meydana gelen Adres Sancaktepe projesi Dumankaya tarafından hayata geçiriliyor. Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Adres Sancaktepe Residence satılık!

Adres Sancaktepe Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme koşulları kapsamında 18 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 300 adet konut yer alıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe iletişim!

Dumankaya Adres Sancaktepe iletişim için 0216 561 0 123 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülen projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Adres Sancaktepe Rezidans fiyatları!

Adres Sancaktepe Rezidans fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 25 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri fiyatları!

Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri fiyatları 159 bin TL'den başlıyor. Toplam 300 tane daireden meydana gelen projede firma bünyesinde 18 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen projede dairelerin büyüklükleri 47 metrekareden başlıyor.

Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Adres Sancaktepe Evleri 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Dairelerin alanları 47 metrekareden başlangıç gösteren proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Peki Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Dumankaya Adres Sancaktepe teslimleri!

Daire alanlarının 47 metrekareden başladığı proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bulunuyor. Projede fiyatlar kat ve cepheye göre farklılık gösteriyor. Dumankaya Adres Sancaktepe teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bulunuyor. Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi.

dumankaya adres sancaktepe Haberi

dumankaya adres sancaktepe

"Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden bahsedelim. 


Teslim tarihinin 2017 yılı olarak belirlendiği Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire seçeneklerinden meydana geliyor. Projede yüzde 25 peşinatta kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor. 


3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre yakın mesafede inşa edilen Adres Sancaktepe projesi Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.


Daire fiyatlarının 159 bin TL'den başladığı projede peşinde yüzde 12, kredili alımlarda ise yüzde 6 indirim fırsatı sunuluyor. 


Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

25 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen  Adres Sancaktepe   Konutları İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor. 


İçerisinde çocuk oyun alanları, sauna, fitness, spor alanları, yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar bulunan Adres Sancaktepe Konutları'nda yüzde 50 peşinatta, kalan tutar için 18 ay vade farksız firma bünyesinde taksit...