26 / 04 / 2024

Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Adres Sancaktepe

Dumankaya Adres Sancaktepe'de firma bünyesinde 18 ay vade farksız taksit yapılıyor. 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?



"Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Toplamda 300 adet daireden oluşan proje  Dumankaya İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.


Adres Sancaktepe Konutları 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Dairelerin 2017 yılı içerisinde teslim edileceği proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa edilen  Adres Sancaktepe  Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinatta, kalan bedel için firma bünyesinde 18 ay 0 faiz fırsatı sağlanıyor. 


Metroya ve 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre mesafede bulunan Adres Sancaktepe Residence'de fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, sauna gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Peşin alımlarda yüzde 12 indirim, kredili alımlarda ise yüzde 6 indirim yapılan Dumankaya Adres Sancaktepe'de fiyatlar 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Adres Sancaktepe telefon : 0216 561 0 123

Web: http://www.dumankaya.com/adres-sancaktepe/Default.aspx

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön