26 / 04 / 2024

Forest City ev fiyatları ne kadar?

Forest City ev fiyatları ne kadar?

Firma: Saral Gayrimenkul

Proje: Çerkezköy Forestcity

Konut sahibi olmak isteyenlerin yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanabildiği Forest City ev fiyatları ne kadar sorusuna 210 bin TL'den başlandığını söylemek mümkün. Proje, Tekirdağ Çerkezköy'de yükseliyor...



Saral Gayrimenkul imzasıyla yaşama geçirilen Forest City ev fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı öncesinde projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, toplam 380 adet daireden meydana geliyor. 


10 bloktan meydana gelen Çerkezköy Forest City ne zaman teslim edilecek sorusuna ilk blokta 2014 yılı Haziran ayı sonu cevabı uygun görülüyor. Proje, Tekirdağ Çerkezköy bölgesinde inşa ediliyor. 


2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks konut tiplerinden meydana gelen Forest City ev fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak 210 bin TL'den başlıyor deniliyor. 


Forest City ev fiyatları ne kadar?


Tekirdağ Forest City ödemeleri!


Tekirdağ Forest City ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılıyor. 


İkinci blokta yer alan dairelerin 2014 sonunda teslim edilmesi planlanan Çerkezköy Forest City projesi,  yüzme havuzu, buhar odası, fitness salonu, çocuk oyun parkları, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, açık ve kapalı otoparklar, kreş ve market gibi sosyal olanakları içerisinde barındırıyor.


Forest City ev fiyatları ne kadar?

2+1 dairelerin fiyatları 210 bin TL ile 240 bin TL arasında,

2+1 dubleks dairelerin fiyatları 250 bin TL,

3+1 dairelerin fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Çerkezköy Forest City Evleri iletişim:

Telefon: 0 282 738 10 10 

Web adresi: www.forestcity.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön