26 / 04 / 2024

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Adres Sancaktepe

Dumankaya tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?



"Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden bahsedelim. 


Teslim tarihinin 2017 yılı olarak belirlendiği  Adres Sancaktepe  Dumankaya Evleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire seçeneklerinden meydana geliyor. Projede yüzde 25 peşinatta kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor. 


3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre yakın mesafede inşa edilen Adres Sancaktepe projesi  Dumankaya İnşaat  imzası taşıyor.


Daire fiyatlarının 159 bin TL'den başladığı projede peşinde yüzde 12, kredili alımlarda ise yüzde 6 indirim fırsatı sunuluyor. 


Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

25 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen  Adres Sancaktepe   Konutları İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor. 


İçerisinde çocuk oyun alanları, sauna, fitness, spor alanları, yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar bulunan Adres Sancaktepe Konutları'nda yüzde 50 peşinatta, kalan tutar için 18 ay vade farksız firma bünyesinde taksit imkanı sağlanıyor.


Adres Sancaktepe telefon : 0216 561 0 123

Web: http://www.dumankaya.com/adres-sancaktepe/Default.aspx

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön