28 / 03 / 2024

Dumankaya Mozaik projesi nerede?

Dumankaya Mozaik projesi nerede?

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

Dumankaya Mozaik projesi nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde cevabı veriliyor. Daire fiyatlarının 149 bin TL'den başladığı proje, Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...



Toplam 799 adet daire ve 1 iş yerinden meydana gelen  Dumankaya Mozaik  projesi nerede sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


Dumankaya İnşaat Sancaktepe Mozaik projesinde; dinlenme alanları, sauna, yüzme havuzu, fitness center ve yürüyüş yolları gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


İlk etap daire satışlarının sona erdiği Dumankaya Mozaik projesi nerede sorusuna cevap olarak İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde deniliyor. 


Banka kredisi ile konut sahibi olunan Dumankaya Mozaik projesi,  Dumankaya İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Projede başlangıç fiyatı 149 bin TL olarak belirlendi.


Teslimlerin 2017 yılının Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Dumankaya Mozaik Sancaktepe, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. 


Dumankaya Mozaik projesi nerede?


Dumankaya Mozaik projesi nerede?


Telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön