28 / 03 / 2024

Dumankaya'nın yeni Adres projesi Sancaktepe'de hayata geçiriliyor!

Dumankaya'nın yeni Adres projesi Sancaktepe'de hayata geçiriliyor!

İstanbul’un parlayan yıldızlarından Tuzla-Aydınlı bölgesinde gerçekleştirdiği Dumankaya Adres Projeleri ile yatırımcısına %100’e kadar kâr olanağı sunan Dumankaya İnşaat, Adres konseptli projelerinin sonuncusunu Sancaktepe’de hayata geçiriyor.



 Dumankaya İnşaat tarafından Tuzla-Aydınlı bölgesinde teslim edilmiş 2500 konutun tescillenmiş başarısı, Sancaktepe’de, Adres fırsatları ile kaldığı yerden devam ediyor. Önceki yatırımcılarına çok kazandırmasıyla dikkat çeken Adres Projeleri, Dumankaya garantisiyle yeni yatırımcılarının ilgisine sunuluyor.


2008 yılı ile 2012 yılları arasında Adres konsepti ile 10 farklı etaptan oluşan bir proje gerçekleştiren Dumankaya İnşaat’ın, her bir etabında yer alan konutlar yüzde 100 oranında değer kazandı. Projedeki 2.500 adet konutun çok kısa sürede satıldığı Dumankaya Adres Projeleri hem çok kazanmak isteyen yatırımcıların hem de ulaşılabilir fiyatla kaliteli konut ve değer oluşturan yaşam alanlarına sahip olmak isteyen ailelerin hayallerini gerçekleştirdi. Sunduğu fırsatlar ile Dumankaya’nın efsane projesi olan Adres konsepti, şimdi ise yepyeni avantajlar ile Sancaktepe’de yükseliyor. 


Dumankaya İnşaat’ın, geçmişteki Adres Projeleri’nde sergilediği inceliğini ve kalitesini bir kez daha ortaya koyacak olan proje, her detayı düşünülmüş tasarımıyla konut sahipleri için sadece bir yuva olmakla kalmıyor, yüksek standarttaki sosyal donatıları sayesinde sakinlerine eşsiz bir sosyalleşme imkânı tanıyor. Sektörün trend dokusunu da bünyesinde barındıran Sancaktepe Adres; geniş lobileri, yüzme havuzları, spor tesisleri, yürüyüş alanları, kafeterya, alışveriş merkezleri ve çocuklar için güvenli bir şekilde dizayn edilmiş oyun parkları gibi, son derece işlevsel birimlerden oluşuyor.


İnşa edildiği bölgenin çehresini değiştiren Adres Projeleri’nin en yenisi olma özelliği taşıyan Sancaktepe Adres, şimdiye kadarki en iyi lokasyon seçeneğiyle yatırımcılarıyla buluşuyor. Gerçekleştirdiği projeler ile yatırımcısına karlı seçenekler sunan Dumankaya’nın, gelen yoğun talep üzerine sürdürme kararı aldığı proje konsepti, son yıllarda İstanbul’da gerçekleştirilen en saygın projelerin merkezi haline gelen Sancaktepe bölgesinde yer almasıyla da benzersiz bir yatırım fırsatı olarak öne çıkıyor.


Yapımı devam eden ve 2015 yılının son aylarında devreye girmesi beklenen metro ile birlikte kusursuz bir ulaşım kolaylığına erişecek proje, inşası tamamlandığında Avrupa’nın en büyük şehir hastanesiyle birlikte tam anlamıyla bir ilgi odağı haline gelecek bölgenin kalbinde yer alıyor. Bu özellikleri göze alınarak, uzmanlarca İstanbul’un Anadolu yakasının en çok değer kazanacak bölgelerinden biri olacağı öne sürülen Sancaktepe’de, yatırım amaçlı konut edinme konusuna yepyeni bir soluk getiren Sancaktepe Adres Projesi, sınırlı sayıda olan daireleriyle sadece en özel yatırımcıların sahip olabileceği özgün bir ayrıcalık olarak da göze çarpıyor.


Modern kent anlayışı çerçevesinde ve Dumankaya İnşaat güvencesiyle yükselecek Sancaktepe Adres Projesi, ilgilenen kişilere emsalsiz bir ev sahibi olma ve muhteşem bir yatırım fırsatını bir arada sunuyor. Siz de hayallerin bile ötesindeki bu projenin bir parçası olmak ve sınırlı sayıdaki daireler için ilk katılımcılar arasında yer alarak cazip fiyat avantajlarından yararlanmak istiyorsanız; http://www.dumankaya.com/adres-sancaktepe/ontalep.aspx adresinden kazandıran ön talep formunu şimdiden doldurabilirsiniz.



Geri Dön