29 / 03 / 2024

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi

Adres Sancaktepe Rezidans fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 25 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Adres Sancaktepe Evleri 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Dairelerin alanları 47 metrekareden başlangıç gösteren proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Peki Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık!

25 bin metrekare arsa alanında yer alan projede daire alanları 47 metrekareden başlangıç gösteriyor. Dumankaya Adres Sancaktepe satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi!

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Dumankaya'nın yeni Adres projesi Sancaktepe'de hayata geçiriliyor!

İstanbul’un parlayan yıldızlarından Tuzla-Aydınlı bölgesinde gerçekleştirdiği Dumankaya Adres Projeleri ile yatırımcısına %100’e kadar kâr olanağı sunan Dumankaya İnşaat, Adres konseptli projelerinin sonuncusunu Sancaktepe’de hayata geçiriyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe ön talep topluyor!

Toplam 180 adet daireden oluşan Dumankaya Adres Sancaktepe ön talep topluyor. Yüzde 100 prim ve kazançlı yatırım garantisi sunan proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya ev fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya projesinde 2+1 daireler hafta sonuna özel 359 bin 322 TL'ye satılıyor. Dumankaya Adres Sancaktepe projesinde teslimler Nisan 2017 tarihinde yapılıyor...

Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Adres Sancaktepe'de firma bünyesinde 18 ay vade farksız taksit yapılıyor. 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi!

Toplam 300 daireden meydana gelen Adres Sancaktepe projesi Dumankaya tarafından hayata geçiriliyor. Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Adres Sancaktepe Residence satılık!

Adres Sancaktepe Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme koşulları kapsamında 18 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 300 adet konut yer alıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe iletişim!

Dumankaya Adres Sancaktepe iletişim için 0216 561 0 123 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülen projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Adres Sancaktepe Rezidans fiyatları!

Adres Sancaktepe Rezidans fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 25 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri fiyatları!

Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri fiyatları 159 bin TL'den başlıyor. Toplam 300 tane daireden meydana gelen projede firma bünyesinde 18 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen projede dairelerin büyüklükleri 47 metrekareden başlıyor.

Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Adres Sancaktepe Evleri 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Dairelerin alanları 47 metrekareden başlangıç gösteren proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Peki Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Dumankaya Adres Sancaktepe teslimleri!

Daire alanlarının 47 metrekareden başladığı proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bulunuyor. Projede fiyatlar kat ve cepheye göre farklılık gösteriyor. Dumankaya Adres Sancaktepe teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde bulunuyor. Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 561 0 123 olarak belirlendi.

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi Haberi

Dumankaya Adres Sancaktepe satış ofisi

Adres Sancaktepe'de peşin alımlarda yüzde 12, banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanıldığında ise yüzde 6'ya varan indirim uygulanıyor. Proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. 


Adres Sancaktepe Rezidans fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen daireler yer alıyor. 


Yüzde 50 peşinatta, kalan tutar için firma bünyesinde 18 ay 0 faiz avantajı sunan Adres Sancaktepe Evleri'nde yüzde 25 peşinatta ise kalan bedel banka kredisiyle taksitlendiriliyor. Proje toplam 300 adet daireden oluşuyor. 


Dumankaya Adres Sancaktepe'de fitness, spor alanları, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlara yer veriliyor. Proje 25 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Adres Sancaktepe Rezidans fiyatları 159 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1...