26 / 04 / 2024

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Adres Sancaktepe

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme koşulları kapsamında 18 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 300 adet konut yer alıyor.



İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yükselen  Adres Sancaktepe  Konutları 25 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Projede peşinde yüzde 12, kredili alımlarda ise yüzde 6 indirim fırsatı sunuluyor. 


Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede yüzde 50 peşinatta, kalan tutar için 18 ay vade farksız firma bünyesinde taksit imkanı sağlanıyor.


Toplamda 300 tane daireden oluşan Adres Sancaktepe Residence  Dumankaya İnşaat  imzası ile yükseliyor. Projede yüzde 25 peşinatta kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Dairelerin 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı Dumankaya Adres Sancaktepe Evleri metroya ve 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre yakın mesafede bulunuyor. 


Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede çocuk oyun alanları, sauna, fitness, spor alanları, yüzme havuzu gibi sosyal imkanlara yer veriliyor. 


Adres Sancaktepe telefon : 0216 561 0 123

Web: http://www.dumankaya.com/adres-sancaktepe/Default.aspx

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön