26 / 04 / 2024

Adres Sancaktepe ulaşım

Adres Sancaktepe ulaşım

Adres Sancaktepe'de daire fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 300 adet daireden meydana gelen projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Adres Sancaktepe Evleri 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Dairelerin alanları 47 metrekareden başlangıç gösteren proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Peki Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen projede dairelerin büyüklükleri 47 metrekareden başlıyor.

Adres Sancaktepe güncel fiyatları!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje metroya 1 kilometre mesafede yer alıyor. Adres Sancaktepe güncel fiyatları 1+1 dairelerde 185 bin 680 TL'den başlıyor.

Adres Sancaktepe ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen Adres Sancaktepe'de tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Proje 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Adres Sancaktepe ne zaman teslim edilecek?

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri!

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Kent Hastanesi'ne 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 300 adet daireden oluşan projede daireler stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Adres Sancaktepe teslim tarihi!

Adres Sancaktepe teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. İlk etabının 180 adet daireden oluştuğu projede toplam 300 adet daireden oluşuyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık!

Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. İlk etabı bugün satışa sunulan projenin teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi.

Adres Sancaktepe ulaşım!

Adres Sancaktepe ulaşım bilgilerine göre proje metroya 1 kilometre, Marmaray'a 15 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Proje toplam 25 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Adres Sancaktepe iletişim bilgileri!

Adres Sancaktepe iletişim bilgileri kaspsamında 0216 561 0 123 telefon numarasından bilgi ediniliyor. Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Kent Hastanesi'ne 2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Adres Sancaktepe ile dilekleriniz gerçek oluyor!

Ritim İstanbul, Dumankaya Mozaik gibi projeleriyle satışlarına devam eden Dumankaya İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nda Adres Sancaktepe projesini hayata geçiriyor. Proje "Adres Sancaktepe ile dilekleriniz gerçek oluyor" sloganıyla tanıtılıyor.

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım!

Daire teslimlerinin bu yıl Aralık ayından itibaren gerçekleşeceği proje Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman ulaşım bilgisi kapsamında Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sinpaş Aydos Country Sancaktepe ulaşım!

Sinpaş Aydos Country Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje, Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda bulunuyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Sancaktepe Aydos Country ulaşım bilgileri!

Sancaktepe Aydos Country ulaşım bilgileri kapsamında proje Veysel Karani Mahallesi, Gülhane Caddesi üzerinde bulunuyor. Projede daire fiyatları 256 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ulaşım!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen daireler yer alıyor.

Aydos Country Sancaktepe ulaşım bilgileri!

Aydos Country Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe, Gülhane Caddesi'nde bulunuyor. Proje teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri!

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Kent Hastanesi'ne 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 300 adet daireden oluşan projede daireler stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Adres Sancaktepe ulaşım!

Adres Sancaktepe ulaşım bilgilerine göre proje metroya 1 kilometre, Marmaray'a 15 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Proje toplam 25 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Sancaktepe Halk GYO Vakıf GYO ulaşım!

Sancaktepe Halk GYO Vakıf GYO ulaşım bilgilerine göre proje Zaloğlu Rüstem Caddesi ve Kanuni Caddesinin arasındaki bölgede yükseliyor. 17 blok şeklinde yükselen proje toplam 222 bin 132 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Sancaktepe Aydos Country ulaşım!

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Aydos Country projesinde 10 bin TL peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor. İşte Sancaktepe Aydos Country ulaşım bilgileri...

Aydos Country Sancaktepe ulaşım!

Toplam 900 adet dairenin yer aldığı Aydos Country Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Proje 50 dönümlük alan üzerinde yükseliyor. İşte Aydos Country Sancaktepe ulaşım krokisi...

Sancaktepe Rings İstanbul ulaşım!

Sancaktepe Rings İstanbul ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 449 adet ev ve 99 adet rezidans daireden meydana gelen Rings İstanbul projesinde yüzde 15 indirim uygulanıyor...

Resim İstanbul Orman ulaşım bilgileri!

Dairelerin 2016 yılının Eylül ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülen Resim İstanbul Orman ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde hayata geçirildiğini söyleyebiliriz...

Adres Sancaktepe ulaşım Haberi

Adres Sancaktepe ulaşım

"Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen proje metroya ve 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Adres Sancaktepe Residence'de toplam 300 adet konut yer alıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısım banka kredisiyle vadelendiriliyor.


Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen Adres Sancaktepe'de yüzde 50 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel firma bünyesinde 18 ay 0 faiz fırsatı ile ödeniyor. 


Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Fitness, spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna gibi sosyal donatı alanlarına sahip olan Adres Sancaktepe'de konutların 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. 


Firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanıldığında yüzde 6, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim yapılan...