28 / 03 / 2024

1stanbul Ispartakule ne zaman teslim

1stanbul Ispartakule ne zaman teslim

1stanbul Ispartakule nerede sorusunun yanıtı haberimizde detaylı bir şekilde yer alıyor

1stanbul Ispartakule!

1stanbul Ispartakule projesi kapsamında konutların fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Ebruli Ispartakule'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin değeri belli oldu. Peki Ebruli Ispartakule projesinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin kira değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ebruli Ispartakule ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de hayata geçirilen Bahçeyaka projesinde konut teslimleri 2019 yılında yapılacak. Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

Bizimevler 7'de daire fiyatları ne kadar?

Bizimevler 7 projesi İhlas Holding tarafından İstanbul Anadolu Yakası Avcılar'a bağlı Ispartakule'de hayata geçirildi. Bizimevler 7'de daire fiyatları ne kadar?

Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Strada Bahçeşehir Evleri Akzirve Gayrimenkul tarafından İstanbul Bahçeşehir'de Ispartakule bölgesinde hayata geçirildi. Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Bizim Evler 8 ne zaman teslim?

Toplam 254 konut ve 8 ticari üniteden meydana gelen Bizim Evler 8 Evleri İstanbul'un Avrupa yakasında Avcılar ilçesine bağlı Ispartakule'de hayata geçiriliyor. Peki Bizim Evler 8 ne zaman teslim?

Bahçeyaka Ispartakule ne zaman teslim?

İstanbul Ispartakule'de yükselen Bahçeyaka Ispartakule Evleri 317 konuttan meydana geliyor. Proje 21 bin metrekare arsa üzerinde yer alıyor. Peki Bahçeyaka Ispartakule ne zaman teslim?

Işık Okulları'ndan Ispartakule Kampüsü'ne yeni lise!

FMV Işık Okulları, okul sayısını artırarak 2016- 2017 eğitim öğretim dönemine Ispartakule Kampüsü'ne yeni açacağı liseyi de ekliyor. Işık okulları öğrencilerini çok yönlü dünya vatandaşları olarak topluma kazandırmayı amaçlıyor.

Bizim Evler 7 ne zaman teslim?

İhlas Holding imzasıyla Ispartakule bölgesinde inşa edilen Bizim Evler 7'de toplam 532 konut bulunuyor. Peki, Bizim Evler 7 ne zaman teslim?

Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi ne zaman?

Daire seçeneklerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede 152 adet daire satışa çıkarıldı. Peki Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi ne zaman?

2015 Emlak Konut Ispartakule Evleri kurası ne zaman?

Ispartakule Evleri başvuruları dün saat 17.30 itibariyle sona erdi. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerinin bulunduğu projede fiyatlar 305 bin TL'den başlıyor. Peki 2015 Emlak Konut Ispartakule Evleri kurası ne zaman?

Avcılar Ispartakule Evleri kura başvuru bedeli ne kadar?

Toplam 152 adet dairenin satışa çıkarıldığı projenin son başvuru tarihi 28 Eylül 2015 Pazartesi günü olarak belirlendi. Peki Avcılar Ispartakule Evleri kura başvuru bedeli ne kadar?

1stanbul Ispartakule ne zaman teslim Haberi

1stanbul Ispartakule ne zaman teslim

Ispartakule içerisinde kurulan 1stanbul projesi kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. 1stanbul Ispartakule nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 


1stanbul Ispartakule Evleri, Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı projesi olarak hayata geçiriliyor. 1stanbul Ispartakule Konutları kapsamında 17 ila 19 katlı 11 blok bulunuyor. 




1stanbul Ispartakule Rezidans kapsamında toplamda 1118 konut yer alıyor. Bu konutların alanları 58 metrekare ile 219 metrekare arasında değişiyor. 


1stanbul Ispartakule fiyat listesi!

1stanbul Ispartakule satılık konut fiyatları 159 bin TL'den başlıyor. 


1stanbul Ispartakule ne zaman teslim?

1stanbul Ispartakule teslim tarihi 2013 senesinin Ağustos ayı olarak belirlendi. Projenin toplam inşaat alanı ise 206 bin metrekare...