23 / 04 / 2024

Ebruli Ispartakule'nin değeri ne kadar?

Ebruli Ispartakule'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule'nin değeri belli oldu. Peki Ebruli Ispartakule projesinin değeri ne kadar? 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ebruli Ispartakule değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Ebruli Ispartakule projesi İstanbul'un Avcılar ilçesinde Tahtakale Mahallesi'nde 663/2 ve 678/11 ada parsellerde yer alıyor. 

Tahtakale Mahallesi, Avcılar İlçe Merkezi’nin ve T.E.M Otoyolu’nun kuzeyinde, Eski İstanbul Caddesi’nin batısında bulunuyor. Proje, Ispartakule ve Başakşehir İlçesi’nin Bahçeşehir ve Şahintepe Mahallelerine komşu konumda. Projeye ulaşım,  Mahmutbey Gişeler’den sonra O-3 Kuzey Yanyolu’na bağlanılıp yaklaşık 5 kilometre sonra Eski İstanbul Caddesi’ne girilerek yaklaşık 1,5 kilometre ilerlenerek sağlanabilir. 

Ebruli Ispartakule nin değeri ne kadar?

Ebruli Ispartakule'nin çevresinde Ispartakule Koza Evleri, Banu Evleri, Unikonut ve Studio 24 projeleri, mermer fabrikası ve çok sayıda boş parsel bulunuyor. Rapora konu taşınmazlar genel olarak TEM Otoyolu’na (kuşbakışı) yaklaşık 500 metre, Bahçeşehir merkeze 1,50 kilometre, Mahmutbey Gişeler’e 10 kilometre, Maslak (TEM Otoyolu ile) merkeze 26 kilometre mesafede konumlanıyor. 

Ebruli Ispartakule nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Ebruli Ispartakule projesinin mevcut durumuyla KDV hariç toplam değeri 583 milyon 834 bin TL, mevcut durumuyla KDV dahil toplam değeri 688 milyon 924 bin 120 TL, mevcut durumuyla Emlak Konut GYO payına düşen değeri 189 milyon 375 bin 54 TL, projenin tamamlanması durumunda bugünkü değeri 1 milyar 88 milyon 399 bin 633 TL, projenin tamamlanması durumunda Emlak Konut GYO payına düşen gelirlerin bugünkü değeri 239 milyon 447 bin 919 TL olarak belirlendi. 

Ebruli Ispartakule nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
"İstanbul Avcılar Ispartakule 5.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" "Ebruli Ispartakule" projesi için hazırlatılan 2021 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Dosya için tıklayın 


Geri Dön