16 / 04 / 2024

2 b arsa satışları

2 b arsa satışları

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2B ile ilgili olarak, ''Peyderpey bedelleri internetten açıklıyoruz bu konuda bazı illerde satışlar başladı. Çok ciddi ilgi var'' dedi.

Kocaeli Derince'de 5 konut, 2 büro ve 9 arsa satılıyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Kocaeli Derince Belediyesi, Kocaeli ili, Derince ilçesinde yer alan 5 konut, 2 büro ve 9 arsa olmak üzere 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

Salihli OSB 2. etapta arsa tahsisleri yarın başlıyor!

Salihli Belediyesi tarafından 2. etabı kamulaştırılan Salihli Organize Sanayi Bölgesi’nde, 2. etap arsa tahsis başvurularının 1-28 Şubat tarihleri arasında yapılacağı duyuruldu.

Tayvan'da 6,2 büyüklüğünde deprem!

Tayvan 'da 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Çin Deprem Ağları Merkezi, depremin merkez üssünün Tayvan 'ın kuzeyindeki Yeni Taypey kenti açıkları olduğunu duyurdu.

1965 yılında Levent'te 2 büyük su deposu yapılacakmış!

1965 yılında Sular İdaresi, Levent ve çevresinin su ihtiyacını karşılayabilmek için, bölgeye 2 büyük su deposu inşa edilecekmiş. Aynı yıl İstanbul'da su abone sayısı ise 119 bin 371'e yükselmiş.

Gökova Körfezi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinden alınan bilgiye göre, saat 05,05'te merkez üssü Gökova Körfezi olan 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Bursa'ya 2-B müjdesi!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kamuoyunda 2-B olarak bilinen hazineye kayıtlı orman vasfını kaybetmiş arazileri satın alarak, köylünün istifadesine sunmak için çalışma başlattıklarını söyledi.

Milas Güllük ve Kemikler'de 22.4 milyon TL'ye satılık 2 adet arsa!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü tarafından Muğla Milas ilçesine bağlı Güllük ve Kemikler Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa 22 milyon 423 bin TL bedelle ihale ediliyor...

Muğla Fethiye'de 4,2 büyüklüğünde deprem!

Muğla Fethiye ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.AFAD internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 20.23'de Fethiye açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi

Fethiye'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ( AFAD ) internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 20.23'de Fethiye açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi...

Evora İstanbul 1. ve 2. Bölge değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuzla'da inşa edilen Evora İstanbul 1. ve 2. Bölge değerleme raporu yayınlandı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge 1. ve 2. Etap ihale detayları belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge 1. Etap ve 2. Etap ihale detayları belli oldu.Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge 1. Etap'ta 277 adet, Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge 2. Etap'ta ise 563 adet konut yapılacak...

Fatsa Malmüdürlüğü 2 adet arsa satıyor: 2 milyon 33 bin TL!

Fatsa İli Konakbaşa Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa Fatsa Malmüdürlüğü tarafından 11 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:30 arasında ihale ediliyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge'de 840 konut yaptırıyor!

TOKİ, Ankara Kent Girişi 2. Bölge'de 840 adet konut ve 1 adet ünite merkezi yaptıracak. TOKİ 840 konut ve 1 ünite merkezi ihalesi 22 Aralık 2014 tarihinde gerçekleşecek. İhale ilanının detayları henüz açıklanmadı.

2 b arsa satışları Haberi

2 b arsa satışları

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Maliye Bakanlığı'nda düzenlediği basın toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Geçen sene elektronik ticarete yönelik bir inceleme yapılıp yapılmadığına ilişkin bir soru üzerine Bakan Şimşek, şunları söyledi:

''Ankara Organize Vergi Kaçakçılığı ile Mücadele Grup Başkanlığı'na bağlı müfettişler bir araştırma ve inceleme faaliyetini gerçekleştirdiler. Nihai sonuçlarını biz kamuoyuyla paylaşacağız. Ama burada önemli olan bu rapordaki tespitlerin, değerlendirmelerin dikkate alınarak esas bundan sonra denetimde bunun temel teşkil etmesi denetimin çerçevesini belirlemesi. Çünkü biz denetimin yeniden yapılandırılmasıyla birlikte uzmanlaşmaya gittik. Uzmanlaşmanın ilk dönemini tabii ki rutin denetimlerimizin yanında zaman zaman bu anlamda çerçeve oluşturacak, temel oluşturacak bazı çalışmalara da imza atıyoruz. Dolayısıyla bu alan da onlardan bir tanesi.''


2B ile ilgili bir soru üzerine de Şimşek, 2B bedellerini peyderpey internetten açıkladıklarını,...