20 / 04 / 2024

2013 Eylül\'de hizmete girecek

2013 Eylül\'de hizmete girecek

İstanbul Boğazı'nın altından geçerek Avrupa ve Anadolu yakasına birbirine bağlayacak olan Marmaray, 2013 Eylül'de hizmete girecek...

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi 10 Eylül'de hizmete açılıyor!

İstanbul Çamlıca tepesindeki antenleri tek bir yapıda toplayan ve yayın faaliyetleri RTÜK tarafından yürütülen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, 10 Eylül'de hizmete girecek.

DİTİB Köln Merkez Camii 29 Eylül'de açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı DİTİB Köln Merkez Camisi'nde sona gelindi. Camii, 29 Eylül'de hizmete açılacak.

İzmir'in seyir teraslı otoparkı Eylül'de açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Hatay'da hayata geçirdiği 8 katlı otopark Eylül'de hizmete açılacak.

ODÜ Merkezi Kütüphane ve Eğitim Merkezi Eylül'de açılacak!

Ordu Üniversitesi (ODÜ) kampüsü içerisinde Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi inşa ediliyor. Projenin Eylül'de hizmete açılması bekleniyor.

İnetira AVM Dudullu Eylül'de hizmete açılacak!

Türkiye’de ilk kez tüm kiracı markalara hizmet verecek İnetira AVM Dudullu Eylül'de hizmete açılacak. İnşaatının 2013 yılında başladığı projede çalışmalar yüzde 90 oranında tamamlandı.

Hatay Bölge Kampüs Hastanesi Eylül'de hizmete girecek!

Hatay Vali Ercan Topaca, yapımı tamamlanan ve Eylül ayında hizmete girmesi hedeflenen Bölge Kampüs Hastanesi'ne ulaşım sorununun çözümü için Vali Yardımcısı ile diğer yetkililere talimatlar verdi.

Kocaeli İlimtepe Hayvan Pazarı Eylül'de hizmete açılacak!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe Bölgesi'nde kurulacak yeni Hayvan Pazarı ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi. Pazar yeri, Eylül ayının başında hizmete açılacak.

Kocaeli Şehit Polis Serdar Gökbayrak Okulu Eylül'de açılacak!

Kocaeli Derince Çenedağ Mahallesi Esentepe Caddesi'nde yeni yaptırılan İmam Hatip Ortaokuluna Şehit Polis Serdar Gökbayrak isimi verildi. Mahallede ilk İmam Hatip Ortaokulu olan okul Eylül'de hizmete açılacak.

Üniyurt Zonguldak Eylül'de hizmete açılıyor!

Üniyurt Zonguldak Kozlu Merkez'de 2016 Eylül ayında yurt ve rezidans hizmeti olarak toplam 1.500 kişilik kapasite ile hizmete açılacak.

Nef Novu Öğrenci rezidansı Eylül'de hizmete açılacak!

Novu markasıyla ‘Öğrenci rezidansı’ konseptine başlayan Nef, ilk projesini eylülde Merter’de hizmete açıyor. Şirketin hedefi ise 5 yılda 10 Novu kampusuyla 15 bin yatak kapasitesine ulaşmak

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi 4 Eylül'de açılacak!

Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı Sivas Kongresi'ne de ev sahipliği yapan Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi, 4 Eylül'de hizmete açılacak.

Sakarya'daki 39 proje Eylül’de hizmete alınıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi eliyle 16 ilçede devam eden proje çalışmalarını değerlendirdi. Toçoğlu Sakarya'daki 39 projenin Eylül'de hizmete alınacağını açıkladı...

Manisa 19 Mayıs Stadı 13 Eylül'de açılıyor!

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman yaptığı açıklamada Manisa 19 Mayıs Stadı'nın, 13 Eylül'de yapılacak Akhisar Belediyespor - Gaziantepspor maçında hizmete açılacağını açıkladı.

2013 Eylül\'de hizmete girecek Haberi

2013 Eylül\'de hizmete girecek

Marmaray, İstanbul Boğazı'nın altından geçerek Avrupa ve Anadolu yakasına birbirine bağlayacak.


Proje söylendiği tarihten daha erken açılacak.


2013 Eylül'de hizmete girecek olan Marmaray, Cumhuriyet tarihinin en önemli projelerinden biri.


Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, projenin meydanı daraltacağını fakat belediye binası ve katlı otoparkın inşa edilmesiyle meydanın genişleyeceğini dile...