25 / 04 / 2024

2013\'te yaşamın başlayacağı projeler

2013\'te yaşamın başlayacağı projeler

Her yıl birçok konut projesine ev sahipliği yapan İstanbul, adeta dev bir şantiye alanına dönüştü. Satışta yaklaşık 300 bin konut olduğu tahmin ediliyor. Bunlardan birçoğu da 2013’te yeni sahiplerine kapılarını aralamaya hazırlanıyor…

Tuzla Vesen Yalıları'nda bu yılın ikinci çeyreğinde yaşam başlıyor!

Vesen Yapı tarafından, Tuzla Mercan Koyu’nda Anadolu Yakası’nın denize sıfır konumlanan ilk ve tek projesi “Vesen Yalıları'nda 2024’ün ikinci çeyreğinde yaşamın başlaması planlanıyor.

Gürkayalar Konsept'te yaşam Temmuz'da başlıyor! 

Gürkayalar Konsept projesinde konut satışları devam ediyor. Temmuz'da yaşamın başlayacağı proje, 4 bin 805 metrekarelik arsada inşa ediliyor. Peki Gürkayalar Konsept'te hangi konut tipleri var, metrekareleri ne kadar? İşte Gürkayalar Konsept ile ilgili tüm merak edilenler...

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Depremde 72 kişinin yaşamını yitirdiği İsias Oteli davası 3 Ocak'ta başlayacak!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerde yerle bir olan ve 72 kişinin yaşamını yitirdiği Adıyaman'da yer alan İsias Oteli'ne ilişkin 11 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istenen iddianame, Adıyaman 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İşte detaylar...

370 kişinin yaşamını yitirdiği sitenin firari müteahhidini, depremde yakınlarını kaybedenler yakaladı!

Hatay'da depremde 370 kişinin yaşamını yitirdiği Emlak Bank Konutları'nın hakkında yakalama kararı bulunan müteahhiti Mehmet Özat'ı yakınlarını kaybedenler bir alışveriş merkezinde yakalayarak polise teslim etti.

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.

Gaziantep'te 26 kişinin yaşamını yitirdiği binaya sahte belgelerle yapı ruhsatı düzenlenmiş!

Gaziantep'te, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerde yıkılan ve 26 kişinin yaşamını yitirdiği apartmana ilişkin aralarında Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın da yer aldığı 6 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talep edilen iddianame kabul edildi.

Ekonomi Eski Bakanı Kemal Derviş yaşamını yitirdi! Kemal Derviş kimdir? Kemal Derviş neden öldü?

2001 krizi sonrası Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı görevini üstlenen Kemal Derviş, 74 yaşında yaşamını yitirdi. Derviş’in bir süredir ABD’de Parkinson rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşam başladı! ‘Hemen teslim’ 120 ay vade ile aylık 1,49 faizli kredi imkanı!

Çengelköy’de muhteşem Boğaz manzarası ile dikkat çeken Mesa Çengelköy Bosphorus’ta yaşamın başladığı bildirildi. 15 bin metrekarelik alana inşa edilen projenin yarısı yeşil alana ayrılırken, yatay mimarinin hakim olduğu projede çevreye uyumlu 4 blok ve 54 daire yer alıyor.

EYT'lilere Bakan Bilgin'den son dakika şoku! İşte yaş sınırı ve o tarih...

EYT ne zaman çıkacak, şartları neler, kimleri kapsayacak sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. Bakan Bilgin, konuyla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte yaş sınırı ve o tarih...

İngiltere ve Galler'de 688 evsiz yaşamını yitirdi!

2020'de İngiltere ve Galler'de toplam 688 evsiz hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerden 13'ü koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. 

Büyükyalı’da yaşayanlar 5 dakikada yaşamın her alanına dokunuyor!

‘İyi Yaşam’ mottosunu benimseyen Büyükyalı projesinde yaşayanlar ‘5 dakikada’ yaşamın her alanına dokunmanın avantajını yaşıyor.

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

2013\'te yaşamın başlayacağı projeler Haberi

2013\'te yaşamın başlayacağı projeler

İstanbul’un farklı semtlerinde çok sayıda konut projesi üretiliyor. Bunlardan birçoğu da 2013’te yeni sahiplerine kavuşmak için gün sayıyor. Her aile tipine ve bütçeye uygun konut projesi bulmam mümkün. Fiyatlar 130 bin TL’den başlıyor, 2-3 milyon TL’ye kadar çıkıyor… Teslime sayılı günler kala firmalar ellerinde kalan son daireleri bitirmek için uygun fiyat ve ödeme seçeneği de sunuyor. 


İşte 2013’te yaşamın başlayacağı 10 özel proje… 




1. Bahçeli Vadi’de 240 bin TL. Eylül’de teslim

Dekar Yapı tarafından Çengelköy’de yükselen Bahçeli Vadi, toplam 58 konuttan oluşuyor. 10 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede, farklı büyüklükte...