26 / 04 / 2024

Büyükyalı’da yaşayanlar 5 dakikada yaşamın her alanına dokunuyor!

Büyükyalı’da yaşayanlar 5 dakikada yaşamın her alanına dokunuyor!

‘İyi Yaşam’ mottosunu benimseyen Büyükyalı projesinde yaşayanlar ‘5 dakikada’ yaşamın her alanına dokunmanın avantajını yaşıyor.



Tarihi dokuyu modern yaşamla bir araya getiren Büyükyalı projesi, yeniden canlandırdığı semt hayatına tüm dünyayı sığdırmaya devam ediyor. 111 bin metrekarelik alana yayılan bu bölgede yaşamını sürdürenler evlerinden çıktıklarında 5 dakika içinde; tiyatroya, ünlü restoranlara, sahile sinemaya, sanata ulaşabiliyor. Büyükyalı projesinde yaşayanlar profesyonel spor yapabiliyor, tarihi dokuyu birebir yaşayabiliyor, çocuğunu okula bırakabiliyor ya da organik pazarlardan doğal ürünlere ulaşma imkanına sahip olabiliyor. 

Büyükyalı’da yaşayanlar 5 dakikada yaşamın her alanına dokunuyor!

Mega kent İstanbul’un en özel semtleri arasında yer alan; tarihi surların Boğaz’a açıldığı Kennedy Caddesi sahil şeridinde hayata geçirilen Büyükyalı projesi konumuyla da dikkat çekiyor. Büyükyalı İstanbul, Avrasya Tüneli ve Marmaray'a 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

Yaşamın her alanına dokunmanın avantajını sunan Büyükyalı; 17. kattaki havuzu, açık alanları, bahçeleri, ve eşsiz deniz manzarası ile bir deniz semtinden fazlasını sunuyor. Sinema, sergi, tiyatro, açık hava sineması gibi buluşma alanlarıyla komşuluk bağlarını da güçlendiren Büyükyalı, kitapçı, çiçekçi ve akla gelen her türlü ihtiyacı sakinlerine sunuyor.

Büyükyalı’da yaşayanlar 5 dakikada yaşamın her alanına dokunuyor!

Büyükyalı’nın merkezinde Fişekhane var

Büyükyalı projesinde kalbinde, mega kent İstanbul’un kültür sanat ve gastronomi nabzının attığı Fişekhane bulunuyor. Osmanlı’nın en önemli endüstri mirasları arasında yer alan Fabrika-i Hümayun’un 170 seneyi aşkın bir zaman kamunun kullanımına kapandıktan sonra, dünya standartlarında yapılan restorasyon çalışmalarıyla yeniden hayat bulduğu Fişekhane, Büyükyalı projesindeki ‘iyi yaşamın’ tam merkezinde yer alıyor.

Büyükyalı’da yaşayanlar 5 dakikada yaşamın her alanına dokunuyor!

Kız Kulesi, Sultanahmet Meydanı gibi tarihi mekanlarıyla ‘İstanbul’un tarihi ve gezilecek yerler’ listesinde yerini alan Fişekhane, alternatifleriyle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatıyor. Fişekhane, Cocoon’un yanı sıra Tatbikat Sahnesiyle de farklı tiyatro topluluklarına ev sahipliği yapıyor. Fişekhane, Taş Meydan ile de en önemli kültür-sanat durakları arasında yer alıyor.

Şef Murat Bozok Ferida, Şef Ömür Akkor da Zennup 1884 ile yine Büyükyalı Fişekhane'de yer alıyor.  Al Hallab da Dubai’den sonra ilk defa Büyükyalı Fişekhane’de bulunuyor.
 

Ajda Pekkan, Büyükyalı'dan ev alacak!

Web: https://www.buyukyali.com/


Geri Dön