19 / 04 / 2024

Ajda Pekkan, Büyükyalı'dan ev alacak!

Ajda Pekkan, Büyükyalı'dan ev alacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Necla Dalan bugünkü köşesinde Ajda Pekkan'ın Büyükyalı projesindeki ev arayışını kaleme aldı. İşte Necla Dalan'ın 'Büyükyalı'nın yarısı doldu ‘Süperstar’ da indirim istiyor' başlıklı yazısı... 



İstanbul'un Zeytinburnu sahilinde Kazlıçeşme mevkiinde yükselen Büyükyalı projesi, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında inşa ediliyor. Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen projede toplamda 1.500 konut bulunuyor. Ajda Pekkan'da bu projeden ev arayanlar arasına dahil oldu. 

"Ajda Pekkan, Büyükyalı projesini çok beğenmiş. Şehrin içinde, müzeden kafeye her zaman aktif olan projede ev almak için harekete geçmiş" bilgisini paylaşan Dünya Gazetesi köşe yazarı Necla Dalan, 'Büyükyalı'nın yarısı doldu ‘Süperstar’ da indirim istiyor' başlıklı yazısında şu değerlendirmelerde bulundu:

Büyükyalı; İstanbul’da Kazlıçeşme sahilinde Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen bir proje… Toplam 1.500 dairenin olduğu projede şu anda 800’e yakın dairede yaşam başladı. Yıl sonunda bu sayının 1000 olması öngörülüyor. Büyükyalı, kültür ve sanat merkezi Fişekhane, 120 bini aşkın bitki çeşidiyle dolu peyzaj bahçeleri , sahilde 30 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet parkuru, spor ve sosyal tesisleri ile dikkat çekiyor.

 Ajda Pekkan, Büyükyalı dan ev alacak!

Büyükyalı’daki Fişekhane’de bu yaz çok ünlü sanatçılar konserler verdi. Konserlerin açılışını Süperstar Ajda Pekkan yaptı.

Metrekare fiyatı 6 bin Euro

Duyduğuma göre Ajda Pekkan, Büyükyalı projesini çok beğenmiş. Şehrin içinde, müzeden kafeye her zaman aktif olan projede ev almak için harekete geçmiş. Ancak Süperstar, metrekare fiyatlarının 5-6 bin Euro olduğu Büyükyalı’dan evi indirimli almak istiyor! Görüşmeler devam ediyor.

 Ajda Pekkan, Büyükyalı dan ev alacak!

Ajda Pekkan Büyükyalı projesinden daire alırsa oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile komşu olacak...

Ajda Pekkan Zekeriyaköy'deki villası için 40 milyon TL istiyor!


Geri Dön