25 / 04 / 2024

2014 avcılar yatırımları

2014 avcılar yatırımları

AK Parti Avcılar Belediye başkan adayı tanıtım toplantısı, Avcılar Double Tree by Hilton otelde gerçekleştirildi. Bayram Şenocak: "Avcıları şaha kaldıracak dönüşümü en kısa sürede gerçekleştireceğiz" dedi

Borsa yatırımcıları, temettü yatırımlarında nelere dikkat etmeli?

İstikrarlı temettü ödemeleri yapabilen şirketler, yatırımcılar için daha cazip hale gelmektedir. Peki, Borsa yatırımcıları, temettü yatırımlarında nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

ABD'de yabancıların konut yatırımları azaldı!

ABD'de Mart 2021'de biten 12 aylık süreçte yabancıların konut yatırımlarında yüzde 30'un üzerinde düşüş meydana geldi.

2021'de konutta gündem: Yeni yatırımlar ve fiyatlar!

Gayrimenkul sektörü, Kovid-19 salgınına rağmen yılı rekorlarla bitirecek. Kredi faiz indiriminin etkisiyle 1.4 milyona dayanan satışlar, yıl sonunda tarihin en yüksek seviyesini görecek. 2021'de ise yeni yatırımlar ve artan fiyatlar gündem olacak.

Yabancılar konut yatırımlarında Türkiye’den vazgeçmiyor!

Yabancılara konut satışı geçen senenin aynı dönemine artış gösterirken, hali hazırda yatırım yapan yabancılar da Türkiye yatırımlarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor.

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Giresun'da yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Giresun'daki selle ilgili, "Yeni güzergah ve yeni projelerle derelerden etkilenmeyecek yatırımları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz" açıklamasında bulundu.

Konut satışlarındaki artış yeni yatırımları hızlandıracak!

Düşük kredi oranı ve kampanyaların etkisiyle konut satışlarında rekorların yaşandığını dile getiren sektör temsilcileri, yeni dönemde stokların erimesiyle yatırımların hız kazanacağını söylüyor.

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

2014 avcılar yatırımları Haberi

2014 avcılar yatırımları


AK Parti'nin Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak'ın tanıtım toplantısına binlerce kişi katıldı. Toplantıdaki izdiham ve coşku Avcılar'da değişimin vakti geldiğini bir kez daha ortaya koydu

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, teşkilat mensuplarına 30 Mart tarihine kadar nikahlarınızı erteleyin, "31 Mart tarihinden itibaren nikahlarınızı ben kıyacağım inşallah" dedi.


AK Parti Avcılar Belediye başkan adayı tanıtım toplantısı, Avcılar Double Tree by Hilton otelde gerçekleştirildi. İstanbul’un en genç belediye başkan adayı olmasıyla dikkat çeken Bayram Şenocak’ın Avcılarlı hemşehrileriyle bir araya geldiği toplantı, oldukça yoğun bir katılımla yapılırken, salonun dışına taşan kalabalığın heyecanı ve coşkusu görülmeye değerdi.



AK Parti genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu, MKYK üyesi ve İstanbul milletvekili Nurettin Nebati, MKYK üyesi Ömer Bolat, İstanbul Milletvekilleri Harun Karaca, Feyzullah Kıyıklık, Tülay...