19 / 04 / 2024

2014 Best Gayrimenkul Fuarı

2014 Best Gayrimenkul Fuarı

Best Gayrimenkul Fuarı 2014; 22- ila 25 Mayıs tarihlerinde Bileşim Anonim Şirketi tarafından İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Best Gayrimenkul Fuarı, Avrasya Bölgesi'ne hitap etmeyi hedefliyor...

Best Gold İç Dış Ticaret Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Best Gold İç Dış Ticaret Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü’nde Ata Haddadghabel ve Davut çelik ortaklığında tarafından kuruldu.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Best Of Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Of Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Nadjıb Touat tarafından kuruldu.

Best Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Best Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Topal, Ömer Faruk Başer ve Rıdvan Yasin Altay tarafından kuruldu.

Best House Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best House Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Iltifat Aliyev tarafından kuruldu.

Best Holiday Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Holiday Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Naıf Okla ve Bilal Deniz ortaklığında kuruldu. 

Metal Gayrimenkul 2014 genel kurul toplantı kararını yayınladı!

Metal Gayrimenkul, Kamu Aydınlatma Platformu'nda olağan genel kurul toplantısıyla ilgili açıklama yaptı. Metal Gayrimenkul 2014 genel kurul toplantı kararını yayınladı.

Eva Gayrimenkul 2014-2015 İstanbul yurt sektör raporu çıktı!

Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, 2014 - 2015 öğrenim dönemine ait İstanbul yurt sektör raporunu yayınladı. Eva Gayrimenkul raporu 3 ayrı başlıkta inceleyerek ele aldı.

Yabancılar 2014'te 4,3 milyar dolarlık gayrimenkul aldı!

Türkiye, 'Türk Yapı Sektörü Raporu 2014'ün ardından yeni bir rapor hazırlandı. Raporda yabancılara satılan gayrimenkulün 2014'te yüzde 41,6 gibi yüksek bir oranda artarak 4,32 milyar dolara ulaştığı kaydedildi.

Gayrimenkul Haberleri 2014 yılı 4. çeyrek raporu açıklandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2014 4. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

Rönesans Gayrimenkul 2014 faaliyet raporunu yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu 'nda 2014 faaliyet raporu hakkında bildirim yayınladı.

Edip Gayrimenkul Yatırım 2014 yılının finansal tablolarını yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ., 31 Aralık 2014 tarihi itibarıyla hazırlanan finansal tablolar ve dipnotları ile bağımsız denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

İşte Türkiye'nin 2014 yılı gayrimenkul karnesi!

Türkiye gayrimenkul sektöründe 2014 yılında yüzde 30 artan A sınıfı ofis arzı, Avrupa pazarları arasında en yüksek artışı kaydederken; AVM pazarındaki yeni arzlar ise yavaşladı.

2014 Best Gayrimenkul Fuarı Haberi

2014 Best Gayrimenkul Fuarı

Bileşim A.Ş  tarafından gerçekleştirilecek olan Best Gayrimenkul Fuarı 2014; 22-25 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Avrasya Bölgesi'ne hitap edecek olan Best Gayrimenkul Fuarı 2014; İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 


Satış, kiralama, danışmanlık, gayrimenkul geliştirme kapsamında yapılacak olan Best Gayrimenkul Fuarı 2014'ün katılımcı profili gayrimenkul yatırım ortaklıkları, inşaat firmaları, emlak danışmanlık firmaları ve kredilendirme kuruluşları...



Ziyaretçi profili ise yatırımcılar, fon yönetim kuruluşları ve potansiyel alıcılar... Fuara  Suudi Arabistan, Kuveyt, BAE, Katar, İran, Suriye, Ürdün, Afganistan ve AB üyesi ülkeler katılım sağlayacak. 


Best Gayrimenkul Fuarı 2014; sektör için potansiyel alıcılarla yüz yüze görüşme imkanı sunuyor, el sıkışarak satışın sonlandırılmasını hedefliyor. Best Gayrimenkul Fuarı 2014 kapsamında ziyaretler 10.00 ila 19.00 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 


Ulaşım: 


Avrupa...