19 / 04 / 2024

2014 Giresun projeleri

2014 Giresun projeleri

Giresun'da şiddetli fırtınayla yükselen dalgaların Karadeniz Sahil Yolu'nda su birikintileri oluşturmasıyla yol çift yönlü trafiğe kapatıldı. Öte yandan sahil kenarında bulunan Cumhuriyet Parkı'nda ise dalga nedeniyle hasar oluştu.

Giresun Millet Bahçesi'nin ihalesi 9 Temmuz'a ertelendi!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren TOKİ, Giresun Millet Bahçesi projesinin ihalesini 9 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

Giresun Eynesil için imar projesi hazırlanıyor!

Giresun Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, imar projeleri üzerinde yapılan çalışmaları inceledi.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Giresun dev projelerle büyüyor!

"Yeni Bulancak hedefimiz için adım adım yürüyoruz" diyen Giresun Bulancak Belediye Başkanı Yakar, sosyal tesisler, toplu konut projeleri, cadde yenilemeleri, atık su tesisleri gibi birçok önemli proje yaptıklarını belirtti.

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Giresun Otogarı kiralandıktan sonra ihaleye çıkacak!

Giresun’un Görele İlçesi Belediye Başkanı Tolga Erener’den ilçede, ilde ve çevre ilçelerde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla İftar yemeğinde bir araya geldi. Erener, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

Ordu-Giresun Havalimanı bu ay sonunda açılıyor!

Türkiye'nin mega projeleri arasında yer alan, Avrupa ve Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın bu ay sonu açılması hedefleniyor.

Ordu Giresun Havalimanı ay sonu açılıyor!

Türkiye'nin mega projeleri arasında yer alan, Avrupa ve Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın bu ay sonu açılması hedefleniyor.

Ordu-Giresun Havalimanı ay sonunda açılıyor!

Türkiye'nin mega projeleri arasında yer alan, Avrupa ve Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın bu ay sonu açılması hedefleniyor.

Reysaş GYO Giresun Tirebolu 345 Ada 25 Parsel gayrimenkul ekspertiz raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO Giresun Tirebolu 345 Ada 25 Parsel gayrimenkulünün 2014 yıl sonu ekspertiz raporunu yayınladı..

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

2014 Giresun projeleri Haberi

2014 Giresun projeleri

Giresun'da şiddetli fırtınayla yükselen dalgaların Karadeniz Sahil Yolu'nda su birikintileri oluşturması nedeniyle yol çift yönlü trafiğe kapatıldı.


Fırtına nedeniyle yaklaşık 6 metreye ulaşan dalgalar, Giresun Emniyet Müdürlüğü önündeki bölgeden sahil yoluna vurmaya başladı. Dalgaların oluşturduğu su birikintileri nedeniyle ulaşım yapılamayınca Karadeniz Sahil Yolu, Bulancak ilçesinde Trabzon yönüne, Keşap ilçesinde de Giresun yönüne kapatıldı.


Kent merkezinde ulaşım şehir içinden yapılırken Karayolları ekipleri Osmanağa Meydanı mevkisinde biriken suyu temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalara polis ekipleri de panzerlerle destek veriyor. Su birikintisinde kalan bazı araçlar ise sürücüleri tarafından kurtarılmaya çalışıldı.


Öte yandan sahil kenarında bulunan Cumhuriyet Parkı'nda ise dalga nedeniyle hasar...