23 / 04 / 2024

2014 yaz mobilya dekorasyonları

2014 yaz mobilya dekorasyonları

Yaz aylarının kendini hissettirmesiyle beraber evlerde yaz hazırlığı başladı. Klasik mobilyanın adresi Asortie Mobilya, evlerde yaz için dekorasyon önerilerinde bulundu. Asortie Mobilya yaz dekorasyon önerileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yazıcı Dekorasyon Mobilya İmalat İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cemil Yazıcı Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Taksim, Tomtom Mahallesi, Akansu Sokak'ta açıldı.

Yazıcı Vetur İnşaat Mobilya Kuyumculuk Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Vetur İnşaat Mobilya Kuyumculuk Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergün Veziroğlu ve Ahmet Yazıcı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde kuruldu.

MOSDER 2015 ilkbahar-yaz trendlerini açıkladı!

MOSDER, 2015’in ilkbahar-yaz mobilya trendlerini açıkladı. Bahar ve yaz aylarında mobilyalar; yeşil tonlar, gökyüzü mavisi gibi doğanın renkleriyle bir araya gelirken, çiçek desenleri koltuk ve kanepeleri süslüyor.

Evlerde Country tarzı hakim olacak!

MOSDER, mobilyada 2015’in ilkbahar -yaz mobilya trendlerini açıkladı. Mobilyalar; yeşil tonlar, gökyüzü mavisi gibi doğanın renkleriyle bir araya gelirken, çiçek desenleri koltuk ve kanepeleri süslüyor

Gulf Cryo, Türkiye'de 50 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Kuveyt merkezli enerji firması Gulf Cryo, Türkiye yatırımlarına devam ediyor. 2014 yazında endüstriyel gaz alanının önemli oyuncularından Deniz Gaz'ı satın alan Gulf Cryo, bir şirketi daha bünyesine kattı.

Reysaş GYO Çayırova Depolama Binası 2014 Ekspertiz Raporu yayınlandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre Reysaş GYO Kocaeli Çayırova Depolama Binası 2014 Ekspertiz Raporu yayınlandı..

Reysaş GYO Düzce arsalarının 2014 sonu Ekspertiz Raporları yayınlandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre Reysaş GYO Düzce arsalarının 2014 sonu Ekspertiz Raporları yayınlandı..

Reysaş GYO Düzce Fındık Deposu 2014 Ekspertiz Raporu yayınlandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre Reysaş GYO Düzce Fındık Deposu 2014 Ekspertiz Raporu yayınlandı..

Reysaş GYO Düzce Prefabrik Depo 2014 Yıl Sonu Ekspertiz Raporu yayınlandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO Düzce Prefabrik Depo 2014 Yıl Sonu Ekspertiz Raporu yayınlandı..

Reysaş GYO Bolu İdari Bina 2014 Yıl Sonu Ekspertiz Raporunu yayınlandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre Reysaş GYO 2014 Yıl Sonu Ekspertiz Raporları yayınlandı...

Reysaş GYO 2014 eksprestiz raporlarını yayınladı!

Reysaş GYO 2014 eksprestiz raporlarını yayınladı. Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO 2014 eksprestiz raporlarını yayınladı.

Doğtaş Kelebek Mobilya yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticileri!

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğtaş Kelebek Mobilya yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticileri.

2014 yaz mobilya dekorasyonları Haberi

2014 yaz mobilya dekorasyonları

Yaz aylarının kendini hissettirmesiyle beraber evlerde yaz hazırlığı başladı. Klasik mobilyanın adresi Asortie Mobilya, evlerde yaz için dekorasyon önerilerinde bulundu.


İşte o öneriler:


•Mobilyaların bakımı iyi yapılmalı. Sadece nemli bezle silmeli ve iyi kurulanmalı. Böylece hem sağlıklı, hem de dayanıklı olacaklardır.


•Dekoratif aksesuarla evinizde yaz esintisine kavuşabilirsiniz.


•Açık renk klasik mobilya tercih edilmeli, aydınlatmada renkli ampuller kullanabilirsiniz.


•Açık renkli perdeleri tercih edilmeli.


•Halı yerine kilimi tercih edilmeli. Kalın halılar yerine bol renkli kilimlerle yerlerinizi daha aydınlık gösterebilirsiniz.


•Yaz çiçeklerini vazonuzda, saksılarda kullanarak mis kokularla evinizin havasını değiştirebilirsiniz.


•Duvarları yazı yansıtan cıvıl cıvıl açık renk tonlarıyla hem mobilyalarınız hem eviniz daha ferah bir görüntüye...