26 / 04 / 2024

2014te teslim edilecek konut projeleri

2014te teslim edilecek konut projeleri

2014 yılının bu son ayında kimi konut projesinde hareketli günler yaşanıyor. Yeni yıl gelmeden hangi nitelikli konut projesinde teslim süreci yaşanacak dersiniz? 2014 bitmeden hangi projeler teslim edilecek?

Ocak 2014’te teslim konut projeleri!

2014 yılında “Ev”lenmek isteyenler için Ocak 2014’te teslim konut projelerini mercek altına aldık. İşte tüm detayları ile yaşamın başlamasına sayılı günler kalan Ocak 2014’te teslim konut projeleri…

Bursa'nın tramvayı 14 ay içerisinde teslim edilecek!

Bursa’daki hafif raylı taşıma sisteminde artık Bursa’da üretilen tramvay ve vagonlar hizmet verecek. Durmazlar tarafından üretilecek olan 12 tramvay, 14 ay içinde Bursaray’a teslim edilecek.

Nurol Park ne zaman teslim edilecek?

Dairelerin büyüklükleri 57 metrekareden başlangıç gösteren Nurol Park Evleri'nde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje Nurol GYO imzası ile inşa ediliyor. Peki Nurol Park ne zaman teslim edilecek?

Sinpaş Aydos Country ne zaman teslim edilecek?

Lansmana özel indirim uygulanan Aydos Country Konutları'nda toplam 900 adet daire bulunuyor. Proje İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor. Peki Sinpaş Aydos Country ne zaman teslim edilecek?

Referans Güneşli ne zaman teslim edilecek?

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Referans Güneşli Evleri 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Referans Güneşli ne zaman teslim edilecek?

Sea Pearl ne zaman teslim edilecek?

Dairelerin büyüklükleri minimum 88 metrekare, maksimum ise 400 metrekare olarak dizayn edilen Sea Pearl Konutları Kuzu Grup imzası ile yükseliyor. Peki Sea Pearl ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1.175 adet dairenin satışa sunulduğu Concord İstanbul Evleri 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Concord İstanbul Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Batı Yakası Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toplam 11 bin 732 metrekare alan üzerinde yükselen Batı Yakası Evleri toplam 231 adet daireden oluşuyor. Proje 3 blok şeklinde yükseliyor. İşte Batı Yakası Evleri ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı...

Ankara Çankaya projesi Mart'ta teslim edilecek!

Ankara’nın merkezindeki tek yeni proje olma özelliği taşıyan, dış mimarisiyle olduğu kadar iç mimarisiyle de fark yaratan Ankara Çankaya, sakinlerinin yaşam kalitesini artıracak özellikleriyle mart ayında teslim edilecek.

Westside Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Westside İstanbul Konutları 600 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Westside Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek?

Kocaeli Elitium Garden Evleri 2015 Nisan'da teslim edilecek!

RGH İnşaat tarafından hayata geçirilen Kocaeli Elitium Garden Evleri toplam 33 adet viiladan oluşuyor. Projedeki konutlar 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kocaeli Elitium Garden Evleri 2015 Nisan'da teslim edilecek.

TOKİ Yalı Ataköy ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Yalı Ataköy projesi 512 adet konut, 64 adet işyeri ve 7 adet dükkandan oluşuyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor. Peki TOKİ Yalı Ataköy ne zaman teslim edilecek?

İkitelli Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim edilecek?

Ayazma Emlak Konutları Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede toplam 1239 adet daireye yer veriliyor. Peki İkitelli Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim edilecek?

Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Halkalı Tema İstanbul'daki dairelerin fiyatları 323 bin TL'den başlıyor. Proje 1 milyon 550 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

2014te teslim edilecek konut projeleri Haberi

2014te teslim edilecek konut projeleri

2014 yılının bu son ayında kimi konut projesinde hareketli günler yaşanıyor. Yeni yıl gelmeden hangi nitelikli konut projesinde teslim süreci yaşanacak dersiniz? İşte yeni yılı yeni evde karşılatacak o projeler... 



Mari Rezidans

Yeşildağ İnşaat'ın Kağıthane'de hayata geçirdiği Mari Rezidans projesinde yaşam Aralık'ta başlıyor. Toplam 137 adet konutun bulunduğu projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Fiyatların 594 bin TL ila 876 bin TL arasında değiştiği Mari Rezidans ta yüzde 50 peşinat ve kalan yüzde 50 bakiyeyi 36 ay 0 faiz imkanıyla ödemek mümkün.



Mari Rezidans iletişim:

Telefon: 444 9 344 - (212) 210 93 44 

Web Adresi: http://marirezidans.com/



Corner Life 

Beyaz İnşaat ve Keleş İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Corner Life Güneşli projesi 211 adet daire ve 2 adet ticari üniteden meydana geliyor...