24 / 04 / 2024

Referans Güneşli ne zaman teslim edilecek?

Referans Güneşli ne zaman teslim edilecek?

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Güneşli

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Referans Güneşli Evleri 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Referans Güneşli ne zaman teslim edilecek?



"Referans Güneşli ne zaman teslim edilecek?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor.


Ödeme planı kapsamında peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 12 indirim yapılan  Referans Güneşli  Rezidans projesinde 161 tane daire ve 32 tane mağaza bulunuyor.


Bağcılar Referans Güneşli 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon şeklinde tasarlanan dairelerden oluşuyor. Projede yüzde 5 peşinat ile ödeme yapılabiliyor.


Dairelerin büyüklükleri 57 metrekare ile 231 metrekare arasında farklılık gösteren Referans Güneşli Konutları'nda buhar odası, sauna, çocuk oyun alanı, spor alanları, fitness, yüzme havuzu gibi ortak alanlar mevcut. 


Referans Güneşli ne zaman teslim edilecek?

Konutların 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Referans Güneşli'de teslimlerin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde yapılması öngörülüyor. 


Kiler GYO Referans Güneşli iletişim

Telefon : 444 5 111

Web:  www.referansgunesli.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön