20 / 04 / 2024

2015 Dumankaya Fifti Fifti kampanyası

2015 Dumankaya Fifti Fifti kampanyası

Dumankaya İnşaat fifti fifti ile yeni bir konut satın alma modelini hayata geçiriyor. Kampanya kapsamında konut bedelinin yarısını Dumankaya ödüyor. İşte 2015 Dumankaya fifti fifti kampanyası detayları...

12 soruda Dumankaya Fifti Fifti kampanyası!

Hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir, Miks projelerindeki konutlar için geçerli olacak Fifti modeli birikimini en kazançlı şekilde değerlendirmek isteyen yatırımcıları bekliyor.

Ali Dumankaya: Konut satışında bu yıl da rekor bekliyoruz!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, TÜİK 2015 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Dumankaya, siyasi istikrarla birlikte ekonomik istikrarın beraberinde geldiğini ve bunun da yılın son döneminde konut satışlarına yansıdığını söyledi.

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

Dumankaya’nın yeni ciro hedefi 750 milyon TL!

Gayrimenkul sektörünün cirosunu en çok artıran şirketi Dumankaya, sürdürülebilir, şeffaf ve yenilikçi iş modelleri ile 2015 yılında hedeflerine ulaşarak sektöre kattığı değerin yanında pek çok başarıya da imza attı.

Dumankaya Horizon kampanyası için son gün 31 Aralık!

Dumankaya Horizon kampanyası için son gün 31 Aralık 2015. Fiyatların 588 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen konutlar bulunuyor.

Dumankaya ve Galatasaray sponsorluk anlaşması imzaladılar!

Galatasaray'ın 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzalandı. İşbirliği, 2015-2016 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, yani 2017-2018 sezon sonuna kadar devam edecek.

Dumankaya iki projesi için sıfır zahmetli kampanya başlattı!

Eylül ayında İstanbul Avrupa yakasındaki projeleri için “Fifti Fifti” kampanyasını başlatarak tüketicileri cezbedici seçenekler sunan Dumankaya İnşaat, ekim ayının ikinci haftası bu defa Anadolu yakasında iki projesi için sıfır zahmetli kampanya başlattı

Dumankaya İnşaat yeni kampanyasını hayata geçirdi!

Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyenlere 'zahmetsiz' bir teklif sunuyor. 'Fifti Fitti" kampanyasında yaşanan yoğun ilgi sebebiyle Anadolu Yakası'ndaki projeler için de "Sıfır Zahmetli" kampanyayı hayata geçirdiklerini belirtildi.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fifti modeli!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fift modeli ile satışlarına devam ediyor. Toplamda 321 adet home ofis dairenin yer aldığı projede fiyatlar 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul projesinde 2015 yılının son fırsatı kampanyası başladı. İşte, Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası 2015!

Ritim İstanbul Rezidans'ta teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İşte Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası 2015 detayları...

Flex Dumankaya fifti fifti kampanyası!

Teslimlerin Ağustos 2017 yılında yapılması planlanan projede 321 adet ünite yer alıyor. Flex Dumankaya fifti fifti kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinatta yüzde 50 banka kredisi ödeniyor.

Dumankaya'da 'Fifti- Fifti' yoğunluğu!

Dumankaya'nın başlattığı satın alma modeli 'Fifti- Fifti', daire sahibi olmak isteyenlerin büyük ilgisini gördü. Barış Dumankaya, "Ödeme ve finansman sistemleri açısından bir değişimin eşiğindeyiz" dedi

Dumankaya Miks 2015 fifti fifti kampanyası!

Dumankaya Miks 2015 fifti fifti kampanyası kapsamında daire bedelinin yarısı geri ödeniyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje toplam 657 adet konuttan meydana geliyor.

2015 Dumankaya Fifti Fifti kampanyası Haberi

2015 Dumankaya Fifti Fifti kampanyası

2015 Dumankaya fifti fifti kampanyası Dumankaya Miks, Dumankaya Hi-Fit ve Flex Office projeleri için geçerli. Bu modelde yüzde 25 ile yüzde 50 arasında peşin ödeme yapılıyor ve kalan kısım için banka kredisi kullanılıyor. 


Dumankaya fifti fifti kampanyası ile Dumankaya daire sahiplerinden aldığı kiralama yetkisi karşılığında, 10 yıl boyunca her ay alıcılara düzenli ödeme yapıyor. Böylece yüzde 50 oranında alacağınız kredinizin taksit ödemeleri Dumankaya tarafından yapılıyor. 


2015 Dumankaya fifti fifti kampanyası hangi projeleri kapsıyor?


Dumankaya Miks Projesi!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Dumankaya Miks'te daireler 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Projede 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


2 bloktan meydana gelen Dumankaya Miks Evleri İstanbul Halkalı'da, Marmaray'a, metroya ve Atatürk Havalimanı'na yakın konumda bulunuyor. 


Dumankaya Hi-Fit Projesi!

Daire seçenekleri arasında 1+0, 1+1 ve 2+1'lerin yer aldığı Dumankaya...