28 / 03 / 2024

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.



2006 yılından bu yana Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçları belli oldu. Müşterileri için sürekli değer üreten, her bir bireyin şehir yaşamındaki mutluluğunu, konforunu ve yüksek yaşam kalitesini esas alarak kente kimlik katan projeler kazandıran Dumankaya İnşaat, araştırma sonuçlarına göre tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek geçen yıl olduğu gibi yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu. 2014 yılında yüzde 64 olan beğeni oranını büyük bir yükseliş ile yüzde 72 yapan Dumankaya İnşaat, spontan bilinirlikte ise akla gelen ilk iki inşaat şirketinden biri oldu.


Kasım ve Aralık 2015 tarihleri arasında yapılan araştırma İstanbul genelinde 500 kişi ile gerçekleştirildi. Yüz yüze görüşme tekniği ile yapılan araştırma, marka bilinirliği ve marka beğenisine kadar geniş bir çerçeveyi kapsıyor. 


Araştırma sonuçlarını  değerlendiren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya;     "Dumankaya İnşaat olarak 2015 yılını, yarım asrı aşan köklü kültürümüzün yansıması olarak ortaya koyduğumuz odaklanma, farklılaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurduğumuz çalışma anlayışımız ile birleştirerek çok büyük başarılara imza atarak tamamladık.”


“Nielsen’in yaptığı Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nda 2015 yılında tüketiciler ile daha çok yakınlaştığımızı ve onların beğenisini kazandığımızı görmek bizi çok mutlu etti. Ayrıca markamıza yaptığımız yatırımlar sonucunda tüketicilerimiz ile yakaladığımız bağ, bu yılki beğeni oranımıza da yansıdı. İnsan odaklı iş süreçlerimizin tüketici nezdinde de takdir görmesi Dumankaya’nın doğru yolda olduğunun en önemli göstergesi. Dumankaya olarak geliştirdiğimiz konutlar ve yenilikçi fikirler kadar markamıza da çok ciddi yatırımlar yapıyoruz ve yaptığımız tüm faaliyetleri ölçümleyerek kendimizi sürekli sınıyoruz. Marka bilinirliğimizi, beğeni yüzdemizi her geçen gün anlamlı bir şekilde artırıyor ve marka hikâyemizi geliştiriyoruz. Sahip olduğumuz çalışma anlayışımız ve ekibimiz ile birlikte yeni projeler üretmeye ve yeni başarı hikâyeleri yazmaya devam edeceğiz” dedi. 



Geri Dön