29 / 03 / 2024

Beyttürk İnşaat sosyal medyada en çok beğenilen inşaat firmalarından!

Beyttürk İnşaat sosyal medyada en çok beğenilen inşaat firmalarından!

Emlak sektöründe hayata geçirdiği birçok projede yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Beyttürk İnşaat; 240 Bin takipçi sayısı ile sosyal medyada en çok beğenilen inşaat firmaları arasında bulunuyor...



İstanbul – Konsept projeleri müşterilerine kazandıran ve ulaşılabilir fiyatlar ile inşa etmeyi felsefe haline getiren Beyttürk; yeni projelerini ve kampanyalarını ilk önce sosyal medya hesaplarından duyuruyor.

 

Beyttürk, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube, Linkedin ve Google + olmak üzere toplam 6 farklı sosyal medya kanalından yeni projeleri hakkında kampanyalar, duyurular, dekorasyonnönerileri, sıra dışı mimari yapılar, önemli günler hakkında hatırlatmalar, konuta dair önemli düşünürlerin dikkat çekici sözlerini paylaşıyor. Ayrıca şirket takipçilerin sorularına online olarak kısa sürede verdiği yanıtlarlazaman kaybetmiyor.

 

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman; “Hızla dijitalleşen dünyada sosyal medyaya olan ilginin artması ile birlikte hayata geçirdiğimiz yeni konut projelerinin pazarlanması ve tanıtımlarında sosyal medyaya büyük önem verdik. 240 Bin takipçi sayısına ulaşan Beyttürk’de şirket bünyesinde içerik yönetimi, yeni mecraların bulunması, kampanya üretimi, görsel tasarım çalışmaları ve CRM yönetimi için profesyonel ekipler yer alıyor. İnşaat firmaları arasında Türkiye’de en çok takip edilen Facebook hesabına sahip olan markamızın pazarlama çalışmalarında sosyal medya kanalları büyük önem taşımaya devam ediyor” diye konuştu. 

 

Beyttürk İnşaat sosyal medyada en çok beğenilen inşaat firmalarından!

 

444 5 321

beytturk.com

 


Geri Dön