26 / 04 / 2024

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.



Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından olan Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşma kapsamında, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Barman, yaptığı açıklamada halihazırda başta Körfez ülkeleri olmak üzere Türkiye'nin Orta Doğu'da bilenen en büyük konut markalarından biri haline geldiklerini açıkladı.

Yalova ve çevresinde ürettikleri gayrimenkullerin Irak, Ürdün, Suriye, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Bahreyn ve Lübnan gibi en çok körfez ülkesinin vatandaşları tarafından tercil edildiğini söyleyen Barman, bölgede ciddi bilinirliğe sahip olduklarını açıkladı.

Geçen yıl Katar ile diplomatik ilişkilerin 45. yılını kutladıklarını hatırlatan Barman, Katar ile Türkiye arasındaki siyasi ve ekonomik gelişmeye bir yenisinin daha eklendiğini kaydetti.

Katarlı Retaj Group ile Beyttürk arasında önemli bir iş birliği anlaşması imzalandığını söyleyen Barman, bu anlaşmanın ülke ekonomisine önemli katkı sağlayacağının altını çizdi. 

Retaj Group'un Beyttürk'ün 750 adet bitmiş konutlarının rezidans işletmesini yapacağını söyleyen Barman, "5 yıl içerisinde 100 milyon dolarlık bir işlem hacmine ve 250 binin üzerinde turiste ulaşmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Beyttürk'ün Türkiye'yi Körfez ülkelerinde çok başarılı bir şekilde temsil ettiğini açıklayan Barman, "Beyttürk olarak Retaj Group ile imzaladığımız anlaşmayı çok önemli buluyoruz. Daha önceki yıllarda Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirliklerinden önemli firmalar ile de çeşitli alanlarda anlaşmalar imzalayarak bu ülkelerden önemli yatırımcıları ülkemize kazandırdık. Amacımız çok daha fazla yatırımcıyı ülkemize kazandırmak ve dünya gayrimenkul yatırımından daha fazla pay almaktır" dedi. 
 


Geri Dön