28 / 03 / 2024

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman

Emlak sektöründe hayata geçirdiği birçok projede yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Beyttürk İnşaat; 240 Bin takipçi sayısı ile sosyal medyada en çok beğenilen inşaat firmaları arasında bulunuyor...

Ev almak isteyenler yıl sonuna kadar harekete geçmeli!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, ev almak veya konut yatırımı yapmak isteyen vatandaşların kısa süre içerisinde harekete geçmesi gerektiğini, 2 aylık süreçte kayıplarını telafi etmeyi amaçlayan sektörün 2016'ya zamla gireceğini belirtiyor.

Beyttürk İnşaat, Körfez yatırımcısıyla buluştu!

Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılan tek Türk firması olan Beyttürk İnşaat, Yalova ve Orhangazi’de yatırımcılardan büyük ilgi gören ve satışı devam eden projelerini, Körfez yatırımcısının beğenisine sundu.

Türk inşaat sektörüne yabancı yatırımcının ilgisi artıyor!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, yabancı yatırıcının Türk inşaat sektörüne olan ilgisinin her geçen gün arttığını söyledi.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Soner Yılmaz, yeniden Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tek-Art İnşaat'ın yönetim kuruluna seçilen üyeler görev taksimi yaptı. Soner Yılmaz Tek-Art İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

İntema İnşaat yönetim kurulu üyelerini seçti!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu'nun 19 Nisan 2021 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nde ("Tebliğ") yer alan hükümler çerçevesinde yönetim kurulu üyeleri seçildi.

Foraks İnşaat'ın acı günü! Süleyman Öztürk vefat etti!

Fora Mühendislik ve Foraks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürü taziye ilanı yayınladı.

İntema İnşaat yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İntema İnşaat'ın bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında; Denetimden Sorumlu Komite'nin Başkanlığına Hasan Toker Alban'ın, üyeliğine Zühal Atanan'ın getirilmesine, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin Başkanlığına Zühal Atanan'ın getirilmesine karar verildi.

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman Haberi

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman

İstanbul – Konsept projeleri müşterilerine kazandıran ve ulaşılabilir fiyatlar ile inşa etmeyi felsefe haline getiren Beyttürk; yeni projelerini ve kampanyalarını ilk önce sosyal medya hesaplarından duyuruyor.

Beyttürk, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube, Linkedin ve Google + olmak üzere toplam 6 farklı sosyal medya kanalından yeni projeleri hakkında kampanyalar, duyurular, dekorasyonnönerileri, sıra dışı mimari yapılar, önemli günler hakkında hatırlatmalar, konuta dair önemli düşünürlerin dikkat çekici sözlerini paylaşıyor. Ayrıca şirket takipçilerin sorularına online olarak kısa sürede verdiği yanıtlarlazaman kaybetmiyor.

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman; “Hızla dijitalleşen dünyada sosyal medyaya olan ilginin artması ile birlikte hayata geçirdiğimiz yeni konut projelerinin pazarlanması ve tanıtımlarında sosyal medyaya büyük önem verdik. 240 Bin takipçi sayısına ulaşan Beyttürk’de şirket bünyesinde içerik yönetimi, yeni mecraların bulunması, kampanya...