28 / 03 / 2024

AGT En Beğenilen Marka Ödülü'ne layık görüldü!

AGT En Beğenilen Marka Ödülü'ne layık görüldü!

Ulusal ve uluslararası pazarlarda mobilya, dekorasyon, inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 5 kıtada 1000'den fazla satış noktasında faaliyet gösteren AGT "En Beğenilen Marka" ödülünün sahibi oldu.



Ulusal ve uluslararası pazarlarda mobilya, dekorasyon, inşaat sektörlerine; MDF, MDF-LAM, panel, profil, ahşap kapı, duvar paneli ve parke üretimiyle 30 yılı aşkın süredir 5 kıtada 1000'den fazla satış noktasında faaliyet gösteren AGT, Marketing Türkiye'nin Akademetre Araştırma ile ile birlikte yaptığı Antalya İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırmasında "En Beğenilen Marka" ödülünün sahibi oldu. 32 yıl önce Antalya'da doğan ve bugün 5 kıtaya ürünlerini ulaştıran, ürettiği yaşam alanlarına özel ahşap çözümlerle öne çıkan AGT'nin ödülünü AGT Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Semih Söylemez 'e, Marketing Management Institute (MMI) Türkiye Başkanı ve Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu takdim etti. Mehmet Semih Söylemez ödül alırken yaptığı konuşmada "Bir şirket onun bünyesindeki çalışanlar, onu oluşturan insanlar kadar değerlidir. Biz hep en iyilerle çalışıyoruz. Ama en iyilerin de bizimle çalışması için sebep oluşturmaya, markamızı, AGT'yi her geçen gün daha ileriye taşımaya çalışıyoruz. Bizde baştan beri iki birim direkt yönetim kurulumuza bağhdır. Bunlar İK ve IT birimidir. AGT olarak insan gücüne çok değer veriyor, yetkin insan gücüyle çalışmayı çok önemsiyor, yanı sıra markaların inovasyona ve teknolojiye değer verdikleri müddetçe güçleneceklerine inanıyoruz. Antalyalı hemşehrilerimizin teveccühüyle kazandığımız 'en beğenilen marka'ödülünü, Antalya'da doğarak bugün 60 ülkeye 5 kıtaya ihracat yapan bir firma olmamızda emeği geçen tüm arkadaşlarım adına alıyorum" diye konuştu. 



AGT HAKKINDA 


Gelişen teknoloji ile ahşabın kişiye ve kurumlara özel işlenip geliştirilebileceği hayali ile 1984 yılında Antalya'da çalışmalarına başlayan AGT (Ağaç Sanayinde Gelişmiş Teknoloji), bugün mobilya bileşenleri sektöründe dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olarak faaliyet göstermektedir. AGT, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde toplam 400 bin metrekare alana kurulu modern üretim tesislerinde; MDF, MDF-LAM, Panel, Profil üretimi ile mobilya ve dekorasyon sektörlerine, Parke, kapı, duvar paneli ve süpürgelik üretimi ile de inşaat sektörüne hizmet vermektedir. Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan AGT, 2014'de gerçekleştirdiği400 milyon TL'lik ciro, 50 milyon Euro'luk ihracat ve 1000 kişiyi aşan istihdamı ile Türkiye'nin bir yaşam alanının ihtiyacı olan tüm ahşap malzemeyi tek başına üretebilen öncü firmasıdır. Türkiye genelinde yaygın bayi kanalının yanı sıra 5 kıtada satış noktaları bulunan AGT, başta Doğu Avrupa, Balkanlar, İran, Rusya, Libya ve Azerbaycan olmak üzere 60'dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. 



Antalya Gazetesi


Geri Dön