19 / 04 / 2024

Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması

Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

9.500 TL'ye hangi model ve marka telefon alınabilir? 

Milyonlarca gencin heyecanla beklediği vergisiz telefon ve bilgisayar kampanyasının detayları ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tüm ayrıntıları açıkladı. Peki, 9.500 TL'ye hangi marka ve model telefon alınabilir? 

İşte, yatırımcıların gayrimenkulden sonra en çok tercih ettiği ikinci yatırım aracı!

Paribu ve FutureBright Group’un iş birliğinde hazırlanan ‘Kripto Para Bilinirlik ve Algı Araştırması-2023’ün sonuçları açıklandı. Araştırma, Türkiye’de kripto para ekosisteminde yaşanan gelişmelere ayna tutuyor.

Dacia ve Renault marka araç alacaklar dikkat! Garanti BBVA bu marka otomobil alacaklara özel kredi desteği sunuyor

Garanti BBVA, dijital kanallarda yükselen otomotiv satışlarını dijital oto kredisiyle desteklediği duyurdu. Bu kapsamda dijital oto kredisinin öncelikle Dacia ve Renault marka araç alacaklarda geçerli olacağı bildirildi.

Prestij ve marka değeri yükek BMW 5 serileri bayilerde sizi bekliyor!

BMW 5 Serisi, performans odaklı bir otomobil serisidir. İyi denge sağlayan şasi yapısı, güçlü motor seçenekleri ve keskin direksiyon sistemiyle sürüş keyfi sunar. BMW'nin M5 gibi yüksek performanslı versiyonları da mevcuttur. 12 Mayıs 2023 fiyat listesi

Flo’da online’a özel yüzde 33 indirim! 4 Ocak 2022 Fiyat Listesi

Ürün ve marka çeşitliliğiyle tüketicilerin çok tercih ettiği Flo’da online’a özel yüzde 33’e varan oranlarda indirim fırsatı sunuluyor.

Marka tescil kurumu 2023'e hazır! Patent ücretleri belli oldu

Türk Patent ve Marka Kurumunca (TÜRKPATENT) 2023 yılına ilişkin uygulanacak ücretlendirme tarifesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vatandaş ikinci el araca yöneldi! İşte tüketicinin en çok satın aldığı marka ve modeller

Türkiye ikinci el online araç pazarında geçen ay Volkswagen en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Passat, hafif ticaride ise Doblo satıldığı belirlendi. İşte en çok satan 10 marka ve model...

Ford marka araçların satışı ve üretimi yasaklandı! Volkswagen son dakikada kurtuldu

Ford marka araçların satışına ve üretimine yasak kararı geldi. Ford söz konusu yasakla ilgili açıklama yaptı. Üretim ve yasak kararı kısa süre içinde uygulamaya girecek. Volkswagen de benzer bir yasaktan son anda kurtuldu. İşte detaylar...

AVM’ler kira zammında yasal sınırı dinlemiyor!

Daha önce zamda yasal sınırı yükseltmek için bakanlıkla bir araya gelen, geçen hafta ise dövizle fatura kesmeye başlayan pek çok AVM, yasal sınırı aşıyor. AVM kiralarında neler oluyor? Sektör ve marka temsilcileri ne diyor?

Eminevim'den Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifine destek!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal, Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Weltew Home 100’üncü mağazasını açtı!

2021 yılına yeni yatırımlarıyla mağazacılık ve marka atağı ile başlayan Weltew Home, 100’üncü mağazasını hizmete açtı...

Eminevim, üyelerine 10 ayda 2,1 milyar lira tasarruf ettirdi!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa Kemal Daldal, "Bu yıl içinde bulunduğumuz ekim ayına kadarki sürede 18 bin 500 kişi, Eminevim ile 3 milyar 375 milyon TL değerinde ev ve araç sahibi oldu" dedi.

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması Haberi

Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması

2006 yılından bu yana Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçları belli oldu. Müşterileri için sürekli değer üreten, her bir bireyin şehir yaşamındaki mutluluğunu, konforunu ve yüksek yaşam kalitesini esas alarak kente kimlik katan projeler kazandıran Dumankaya İnşaat, araştırma sonuçlarına göre tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek geçen yıl olduğu gibi yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu. 2014 yılında yüzde 64 olan beğeni oranını büyük bir yükseliş ile yüzde 72 yapan Dumankaya İnşaat, spontan bilinirlikte ise akla gelen ilk iki inşaat şirketinden biri oldu.


Kasım ve Aralık 2015 tarihleri arasında yapılan araştırma İstanbul genelinde 500 kişi ile gerçekleştirildi. Yüz yüze görüşme tekniği ile yapılan araştırma, marka bilinirliği ve marka beğenisine kadar...