25 / 04 / 2024

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.



İş yaşamının bütün ihtiyaçlarını yanıtlayan alt yapısı ve fark yaratan mimarisi ile şehrin simgesi olan Yıldırım Kule, yeni nesil ofisleri ve marka karması ile iş yaşamının standartlarını değiştirmeyi sürdürüyor. Uluslararası birçok firmanın tercihi olan Yıldırım Kule, iş hayatının nabzını tutarken sosyal donatıları ile de çalışanların molalarını keyiflendiriyor. 

Yıldırım Kule de doluluk oranı yüzde 80 e ulaştı!

Konya Yolu üzerinde merkez bir lokasyonda iş yaşamının nabzını tuttuklarını belirten Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, “Cadde mağaza ve cadde dükkan alternatiflerimiz 130 metre yüksekliğinde kulemiz ile iş yaşamının tüm ihtiyaçlarına prestijli bir şekilde yanıt vermeye devam ediyoruz. Marka karması ile bölgenin ihtiyaçlarına da aynı ölçekte yanıt vermeye özen gösteriyoruz. Havalandırma sistemi, güvenlik ve otopark sayımız ile Ankara’da merkez noktalara yakın olmamız en çok tercih edilmemizi sağlayan özelliklerimizin başında yer alıyor. Kalan son ofislere talepleri almaya devam ediyoruz. Yüzde 80 oranında doluluğa ulaştık. İş yaşamında kendini zirvede gören markalar ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. 

Zirveyi Hissedebileceğiniz Tek Adres Yıldırım Kule

Orman manzarası ile iş hayatının stresinden uzaklaşma fırsatı sunan Yıldırım Kule marka karması ile de Ankara’nın iş hayatını yönlendiriyor. Dünya markaları ile bir arada olmaktan memnuniyet duyduklarını belirten Zafer Yıldırım, “Yüksek ticari hacme sahip markalarımız ile cadde mağaza ve gökkuşağı cadde cepheli dükkanlar ile iş yaşamı ile sosyal yaşamı birleştirme imkanı sunuyoruz. Yüksek kalite standartları ile hizmet verdiğimiz Yıldırım Kule’de toplamda 50.000 metrekare üzerindeki inşaat alanını, ticari kullanım, ofis alanı ve dubleks ofis olarak ayırdık. Ayrıca Yıldırım Kule’nin 18 bin metrekarelik alanını ise cadde mağazalara ayırdık” şekinde konuştu. 

Yıldırım Kule’nin yıldız markaları

Ofisler

Hollanda Büyükelçiliği, Akşam Gazetesi, Alem FM, Kanal 24, Güneş Gazetesi,Star Gazetesi, Lig Radyo, Hürriyetemlak.com, Kariyer.net, Özel Deren Labaratuvarları, Nelit, Aslantaşlar, Türker Maden, Bekiroğlu İnşaat, DSV Global Transport and Logistics, TÜGİAD, Kamu Market, Prof.Dr. Süleyman Dinçer, Kartun Mühendislik, Kibaroğlu Gayrimenkul, İz Grup, Prof. Dr Ferhat Çatal, ÇakırYol, CM Yol İnşaat, BZ Grup, Yurtdaş Hukuk Bürosu, İpsizcambaz.com, Golden Life Yatırım Danışmanlık, Mek Yapı, Menteş İnşaat, NLP, Methood, Alves Motor, Türk Mood ve RGP Güvenlik Sistemleri, Tatlı Limon,Fogbox, Malina Tıp, Avas Sağlık, Biyodemkimya, Paragram Ödeme Hizmetleri A.Ş, FYFER Yapı, Harfiyat Lojistik, Doğu İnşaat, Borganik, Cansimit Hukuk, Okar İnşaat, Ovacık Mühendislik, PR Dijital Medya, Doğrusal Yatırım, Durna Hukuk Bürosu, Özbek İnşaat, Av. S. Gencer Satılmış, Tutaste, Haskoç Yapı, Av. Fırat Fesih Kaya, Yıldım Grup, Yıldırım Yapı

Mağazalar

Volvo, Starbucks, Boran Grup Otomotiv, Otozen PDR, OtoRapor, EA Motorlu Araçlar, Cepax, Autowax, Car House, Aslanbaş Otomotiv, Yakupoğlu, Troyka, Ares, Cem Automotiv, Garati Oto Eksper


Geri Dön