29 / 03 / 2024

Yıldırım Kule nerede

Yıldırım Kule nerede

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Binali Yıldırım nerede oturuyor?

İzmir Milletvekili Yıldırım, İBB Başkanlığı seçimlerinin ardından ilk işinin Çankaya Köşkü'nden taşınmak olacağı yönündeki haberleri yalanlayarak, kendisinin hiçbir zaman Çankaya Köşkü'nde oturmadığını söyledi...

Yıldırım Kule, Hollanda Büyükelçiliği'ne ev sahipliği yapacak!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, 6 Hollanda Büyükelçiliği’nin tüm birimleri ile 11 yıllık kiralama protokolü imzalandığını söyledi...

Yıldırım Kule'de son 18 ofis için kampanya!

Konya Yolunda inşa edilen Yıldırım Kule, hayata geçireceği proje ile bir ilke imza atarak; ofis sahiplerinin can dostlarına kapılarını açacak.

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

Yıldırım Kule'de KDV kampanyası Şubat 2018’e uzatıldı!

Yıldırım Kule'de Kasım ayında başlatılan KDV kampanyası satış anlamında olumlu etkilediği için kampanya Şubat 2018’e kadar uzatıldı..

Yıldırım Kule'de uygun aidat avantajı!

Sıradan kalıpların dışına çıkan farklı bir mimariyle hayata geçirilen ve Ankaralıların karşısına çıkan Yıldırım Kule, uygun aidat ile de fark yaratıyor.

Ankara Yıldırım Kule kazandırıyor!

Başkent’in merkezi Konya yolunda inşa edilen Yıldırım Kule'nin şehrin tam merkezinde bulunduğunun önemle altını çizen Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “2018’e kadar KDV’niz bizden” dedi.

Yıldırım Kule basın lansmanı 21 Eylül'de!

Yıldırım Grup güvencesiyle Ankara’nın gözde lokasyonlarından Konya Yolu’nda yükselen Yıldırım Kule basına tanıtılıyor.

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule'yi anlattı!

Ticari hayatta yılların tecrübesine rağmen hala ilk gün ki heves, heyecan ve azimle yeni projeler üretmeye devam eden Yıldırım Grup, 50. Yılını Cevizlidere’de inşa ettikleri Yıldırım Kule ile taçlandırıyor.

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlattı!

Konya Yolu’nda hayata geçen Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlatan Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Yıldırım Kule’yi hayata geçirirken kendi iş yeri ihtiyaçlarımızdan yola çıktık. Farklıysan ancak fark edilirsin ”dedi.

Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 nerede?

Yıldırım Yapı Grubu imzası taşıyan Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2'de toplam 94 adet konut bulunuyor. Proje 9 bin 920 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 nerede?

Yıldırım Kule nerede Haberi

Yıldırım Kule nerede

İş yaşamının bütün ihtiyaçlarını yanıtlayan alt yapısı ve fark yaratan mimarisi ile şehrin simgesi olan Yıldırım Kule, yeni nesil ofisleri ve marka karması ile iş yaşamının standartlarını değiştirmeyi sürdürüyor. Uluslararası birçok firmanın tercihi olan Yıldırım Kule, iş hayatının nabzını tutarken sosyal donatıları ile de çalışanların molalarını keyiflendiriyor. 

Konya Yolu üzerinde merkez bir lokasyonda iş yaşamının nabzını tuttuklarını belirten Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, “Cadde mağaza ve cadde dükkan alternatiflerimiz 130 metre yüksekliğinde kulemiz ile iş yaşamının tüm ihtiyaçlarına prestijli bir şekilde yanıt vermeye devam ediyoruz. Marka karması ile bölgenin ihtiyaçlarına da aynı ölçekte yanıt vermeye özen gösteriyoruz. Havalandırma sistemi, güvenlik ve otopark sayımız ile Ankara’da merkez noktalara yakın olmamız en çok tercih edilmemizi sağlayan özelliklerimizin başında yer...