19 / 04 / 2024

Yıldırım Kule'de uygun aidat avantajı!

Yıldırım Kule'de uygun aidat avantajı!

Sıradan kalıpların dışına çıkan farklı bir mimariyle hayata geçirilen ve Ankaralıların karşısına çıkan Yıldırım Kule, uygun aidat ile de fark yaratıyor.



Sıradan kalıpların dışına çıkan farklı bir mimariyle hayata geçirilen ve Ankaralıların karşısına çıkan Yıldırım Kule, uygun aidat ile de fark yaratıyor.

 

Konut ve ofis projelerindeki aidat yükünün insanlara büyük külfet oluşturduğunu aktaran Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım şu açıklamaları yaptı;  “Kalite ve hizmetimizden ödün vermeden, Ankara’da hayata geçirdiğimiz Yıldırım Kule projemizde bu durumu göz önünde bulundurarak aidatı oluşturan kalemleri düzenledik.’’ Her ay kira öder gibi’ ’ifadesiyle bütünleşen yüksek aidat rakamları yatırımcıyı olumsuz etkiliyor. Sebebi ise bu işin içerisine giren firmalar, konfor ve kalite adı altında sundukları rakamları, çalışanların ücretlerini ve giderlerini yükseltip, bir de üzerine kar koyarak bu durumu aidatlara yansıtıyor. Tabi haklı oldukları konularda var ama bazı durumlarda çok yüksek rakamlar ortaya çıkıyor” dedi. 

 

Zafer Yıldırım, projelerinde aidatları hassasiyetle belirlediklerini dile getirdi. Yıldırım “Gelir gider olarak şu an piyasada 100 metrekare ofislerde 1300- 1700 TL arasında aidat isteniyor. Kalite, konfor ve servisten ödün vermeden nasıl halledilebilir noktasına geldik. Uygun firmalarla anlaşarak ve dikkat ederek, aidatlarımızı 100 metrekarelik örnek bir ofiste 750- 990 TL bandında tuttuk. Bu arada tabi ki temizlik, güvenlik kulenin ihtiyaç duyacağı servis ihtiyacı dâhil, her şeyden yararlanabilecek imkân sunuyor ve tasarrufa dikkat ederek bunu yapıyoruz. Tasarruf etmemiz önce Yıldırım Kule, sonra Ankara, sonra da ülke ekonomisi için büyük önem taşıyor. Kiralamada da bu durum bir avantaja dönüyor ve satın alınan ofislerin kiralanması kolaylaşıyor. Burada asıl hedefimiz insanlara hak ettiği hizmeti uygun bedelle sağlamak. Bu işi ticari olarak görmüyor, kendi iş yerimiz gibi görerek tasarruflu aidatları oluşturmuş oluyoruz” diyerek konuştu.

 

Web: www.yıldırımgrup.com.tr
 


Geri Dön