23 / 04 / 2024

Yıldırım Kule'de son 18 ofis için kampanya!

Yıldırım Kule'de son 18 ofis için kampanya!

Konya Yolunda inşa edilen Yıldırım Kule, hayata geçireceği proje ile bir ilke imza atarak; ofis sahiplerinin can dostlarına kapılarını açacak.



Yıldırım Kule bir ilke imza atarak; işe giderken “can dostlarından” ayrılmak istemeyenlere kapılarını açacak. Başlatacakları projenin detaylarını açıklayan Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, “Birçok çalışan hatta ofis sahibi, işe giderken evcil hayvanlarından ayrılmak istemiyor. Biz de bu noktadan hareketle böyle bir projeye imza atmak istedik. Yıldırım Kule’de yerini alan yatırımcılarımız can dostlarından ayrı kalmadan işlerine gelebilecek” dedi.Başlattıkları proje ile hayvan haklarına dikkat çekmeyi amaçladıklarını anlatan Zafer Yıldırım; “7/24 çalışan ofislerin kapıları can dostlarımıza daima açık olacak” şeklinde açıklama yaptı. 

2018’e yakışır son 18 Ofis
Son 18 ofis için; yüzde 18 peşin, 0 faiz, 18 ay vade kampanyası ile 2018 yılının taçlandırılacaklarını açıklayan Zafer Yıldırım “Kampanyamız Mart, Nisan, Mayıs ayı boyunca devam edecek. Ofis sahibi olmak isteyen yatırımcılarımıza sunacağımız kolay ödeme planlarıyla da fark yaratacağız. Yıldırım Kule hem lokasyonu hem de sunacağı sosyal imkânlar ile çalışma ortamınıza farklı bir bakış açısı sağlayacak” diye konuştu. 


Geri Dön