26 / 04 / 2024

En beğenilen inşaat şirketleri 2020!

En beğenilen inşaat şirketleri 2020!

"En Beğenilen Şirketler" araştırması iş dünyasının 20 kriterde en iyi olmayı başaran şirketlerini belirliyor. Peki araştırmada inşaat sektöründen hangi şirketler yer alıyor? 



Türk iş dünyası tam 20 yıldır "En Beğenilen Şirketler" araştırmasıyla kendisine ayna tutuyor, pek çok kriterde performansını test etme fırsatı buluyor. İş dünyasında "En Beğenilen şirketler" arasında yer almanın anlamı büyük. Çünkü ekonomiye yaptığı katkıdan itibara, çalışan memnuniyetinden müşteri için yarattığı değere, kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarından finansal sağlamlığa kadar birçok kriterde üst düzey performans sergileyen şirketler ancak bu ligde yer alabiliyor. Capital de tam 20 yıldır gerçekleştirdiği araştırmasıyla tarafsız ve bağımsız bir şekilde en beğenilen 20 şirketin yanı sıra her sektörde en beğenilen ilk 3 şirketi ortaya koyuyor. 

En beğenilen inşaat şirketleri 2020!

Capital'den Nilüfer Gözütok Ünal'ın haberine göre; bağımsız araştırmacılık kurallarıyla hassas bir şekilde hazırlanan çalışma, iş dünyasının 20 kriterde en iyi olmayı başaran şirketlerini belirlerken geleceğin yıldız şirketlerine de ışık tutuyor. 

 En beğenilen inşaat şirketleri 2020!

Peki araştırmada inşaat sektöründen hangi şirketler yer alıyor? İşte "En Beğenilen Şirketler" araştırmasına ismini yazdıran o inşaat şirketleri...

İnşaat- Müteahhitlik / 2020

1. Rönesans Holding
2. Tekfen Holding
3. Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş.

İnşaat- Konut / 2020

1. Mesa İnşaat
2. Alarko Holding 
3. Nef / İş GYO 

 En beğenilen inşaat şirketleri 2020!

İnşaat- Müteahhitlik / 2019

1. Enka İnşaat 
2. Rönesans İnş./Yapı Merkezi İnşaat
3. Tekfen Holding

İnşaat- Konut / 2019

1. Tahincioğlu İnşaat
2. Mesa İnşaat
3. Nef/Nurol

Anadolu 500 listesindeki inşaat şirketleri 2019!


Geri Dön