25 / 04 / 2024

2015 eminevim kampanya

2015 eminevim kampanya

Faiz ödemeden ev sahibi olmak isteyenler için hayata geçirilen Eminevim'de aylık taksitleri alıcılar belirliyor. Proje "Eminevim: İsteyen herkes bu yöntemle ev sahibi olacak" sloganıyla tanıtılıyor.

Eminevim ev hediye ediyor!

Türkiye’de son zamanların en iddialı kampanyalarından birine Eminevim imza atıyor. Ekim'deTürkiye genelinde başlayan büyük kampanya ile Eminevim, bir adet ev hediye ediyor.

Eminevim yeni evlenenler için teslimatları öne çekti!

Eminevim, başlattığı kampanya ile yeni evlenenler için teslimatları öne çekti ve 2 yıl daha erken ev sahibi olabilmenin yolunu açtı...

Eminevim'den asker ve polislere özel kampanya!

Eminevim; asker ve polislere özel bir kampanya başlattı. 15 Nisan'da sona erecek kampanya özellikle Polis Haftası'na denk getirildi...

TOKİ indirim 2017 kampanya şartları!

TOKİ indirim 2017 kampanya şartlarına göre yüzde 20 indirimden yararlanmak isteyenlerin gayrimenkullerini 2015 yılı sonuna kadar almış olmaları gerekiyor...

Eminevim kampanya detayları! Şimdi sıra sizde!

"Şimdi sıra sizde" sloganıyla tanıtılan Eminevim sistemi ile 90 binin üzerinde aile ev sahibi oluyor. Konutlar her ay yapılan çekilişlerle sahiplerini buluyor. İşte Eminevim kampanya detayları...

Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü.

Eminevim 2015 yılında 6 bin kişiyi ev sahibi yaptı!

EMİNEVİM Satış ve Operasyon Müdürü Faruk Saha, 2015 yılında 6 bin ev, 4 bin otomobil teslim ettiklerini açıkladı. Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye'nin her yerinde ev teslimatı yapıyor.

Fuzul Yapı'dan CNR Emlak 2015 fuarına özel kampanya!

04-08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlen Emlak 2015 fuarı, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firmayı ve yatırımcıları bir araya getirdi.

Moment İstanbul'da kampanya detayları!

Toplam 731 adet konuttan meydana gelen Moment İstanbul'da kar garantili kampanya 30 Kasım 2015 tarihine kadar uzatıldı. İşte, Moment İstanbul'da kampanya detayları!

Özyurtlar İnşaat'tan N5 Suites için özel kampanya!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesindeki suit ve double suit 50 daire için 31 Ekim 2015 tarihine kadar sürecek özel bir kampanya düzenledi. İşte ayrıntılar...

Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul projesinde 2015 yılının son fırsatı kampanyası başladı. İşte, Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya fifti fifti kampanyası 2015!

Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği yeni kampanya ile daire bedelinin yarısını konut sahipleri, yarısını ise Dumankaya ödüyor. İşte Dumankaya fifti fifti kampanyası 2015 detayları...

2015 Dumankaya fifti fifti kampanyası!

Dumankaya İnşaat fifti fifti ile yeni bir konut satın alma modelini hayata geçiriyor. Kampanya kapsamında konut bedelinin yarısını Dumankaya ödüyor. İşte 2015 Dumankaya fifti fifti kampanyası detayları...

2015 eminevim kampanya Haberi

2015 eminevim kampanya

Eminevim'in kampanyası kapsamında faiz ödemeden, ara ödeme yapmadan konut sahibi olunabiliyor. Projede aylık taksitler daire sahipleri tarafından belirleniyor.


Her ay 900 üzeri konut teslim eden Eminevim'den ev alacak kişi ne kadarlık bir ev almak istediğini, kaç ay taksit yapılacağına karar veriyor.  Projede evin değerinde istenildiği takdirde değişiklik yapılabiliyor.


Eminevim'de taksit öderken geçici sıkıntılar yaşandığında taksitler dondurulabiliyor. Proje "Eminevim: İsteyen herkes bu yöntemle ev sahibi olacak" sloganıyla yükseliyor.


Eminevim yöntemiyle Türkiye'nin her yerinden daire sahibi olunabiliyor, zorunlu hallerde sistemden ayrılmanın gerektiği durumlarda o güne kadar ödenmiş rakam geri alınıyor. 


Bu sistem ile evini alan kişinin borcu bitene kadar teslim edilen ev satılamıyor ve böylelikle bütün müşterilerinin hakkını korunuyor. 


Taksit sayısının aynı zamanda grup sayısını da belirlediği projede evini bir müddet bekledikten sonra alacak kişiler o...