25 / 04 / 2024

Eminevim: İsteyen herkes bu yöntemle ev sahibi olacak!

Eminevim: İsteyen herkes bu yöntemle ev sahibi olacak!

Firma: Eminevim

Faiz ödemeden ev sahibi olmak isteyenler için hayata geçirilen Eminevim'de aylık taksitleri alıcılar belirliyor. Proje "Eminevim: İsteyen herkes bu yöntemle ev sahibi olacak" sloganıyla tanıtılıyor.



Eminevim'in kampanyası kapsamında faiz ödemeden, ara ödeme yapmadan konut sahibi olunabiliyor. Projede aylık taksitler daire sahipleri tarafından belirleniyor.


Her ay 900 üzeri konut teslim eden Eminevim'den ev alacak kişi ne kadarlık bir ev almak istediğini, kaç ay taksit yapılacağına karar veriyor.  Projede evin değerinde istenildiği takdirde değişiklik yapılabiliyor.


Eminevim'de taksit öderken geçici sıkıntılar yaşandığında taksitler dondurulabiliyor. Proje "Eminevim: İsteyen herkes bu yöntemle ev sahibi olacak" sloganıyla yükseliyor.


Eminevim yöntemiyle Türkiye'nin her yerinden daire sahibi olunabiliyor, zorunlu hallerde sistemden ayrılmanın gerektiği durumlarda o güne kadar ödenmiş rakam geri alınıyor. 


Bu sistem ile evini alan kişinin borcu bitene kadar teslim edilen ev satılamıyor ve böylelikle bütün müşterilerinin hakkını korunuyor. 


Taksit sayısının aynı zamanda grup sayısını da belirlediği projede evini bir müddet bekledikten sonra alacak kişiler o güne kadar yardım alıyor ve evini daha ucuza mal ediyor. 


Telefon: 444 36 46 

Web: www.eminevim.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön