26 / 04 / 2024

eminevim kampanyaları

eminevim kampanyaları

Türkiye’de son zamanların en iddialı kampanyalarından birine Eminevim imza atıyor. Ekim'deTürkiye genelinde başlayan büyük kampanya ile Eminevim, bir adet ev hediye ediyor.

Eminevim öğretmenleri 22 ayda ev sahibi yapacak!

Konut almak isteyen öğretmenlerin beklediği haber Eminevim’den geldi. Hazırladığı konut kampanyasına Öğretmenler Günü’nü erken getiren Eminevim, Kasım ayı içerisinde başvuru yapan öğretmenler için teslimat süresini 22 aya çekti ve iki yıldan daha kısa sürede konut sahibi olma yolunu açtı.

Eminevim'de 2. el araçlar peşinat olarak kabul ediliyor!

Eminevim'in kampanyası kapsamında faiz ödemeden, ara ödeme yapmadan konut sahibi olunabiliyor. Eminevim projesinde 2. el araçlar değerinin üzerinde bir fiyatla peşinat olarak alınıyor.

Eminevim: İsteyen herkes ev sahibi olacak!

Eminevim projesinde 2. el araçlar değerinin üzerinde bir fiyatla peşinat olarak alınıyor. Proje "Eminevim: İsteyen herkes bu yöntemle ev sahibi olacak" sloganıyla tanıtılıyor.

Eminevim sistemiyle nasıl ev sahibi olunur?

Kişinin faiz ödemeden, bütçesine göre, dilediği yerden istediği gayrimenkulü alabilmesini sağlayan Eminevim sistemi imece ve yardımlaşma usulü ile yürütülüyor. Peki Eminevim sistemiyle nasıl ev sahibi olunur?

Eminevim: İsteyen herkes bu yöntemle ev sahibi olacak!

Faiz ödemeden ev sahibi olmak isteyenler için hayata geçirilen Eminevim'de aylık taksitleri alıcılar belirliyor. Proje "Eminevim: İsteyen herkes bu yöntemle ev sahibi olacak" sloganıyla tanıtılıyor.

Eminevim El Birliği sistemiyle ev sahibi olmak kolaylaşıyor!

Türkiye’ nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Eminevim ayda 700 kişiyi ev sahibi yapıyor!

Müşteri sayısı 50 bine yaklaşan Eminevim, 70 bin liradan 300 bin liraya kadar farklı fiyatlardaki evleri vade farkı almadan 120 ay taksitlendiriyor..

Emin Üstün: Ekonomik imkanı dar olanlara hitap ediyoruz!

Havuz sistemini genişleterek kira yardımlarını yükselttiklerini ve buna bağlı olarak ev sahibi olanların da diğer insanlara yardımı artırdığını kaydeden Üstün," 10 milyon insan ev almak için sıra bekliyor." dedi.

Bu hafta sonuna dikkat! Ahenk İstanbul'da 2+1 fiyatına 3+1 daire!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa edilen Ahenk İstanbul projesinde bu hafta sonuna özel 3+1 daireler 2+1 daire fiyatına satışa sunuluyor. Projede konut satışları devam ediyor...

Emin Otomotiv Emin Evim'le taksitleri siz belirleyin!

Emin Evim imece usulü ile alacağınız evin aylık taksit tutarlarını ve taksit sayısını siz belirleyebiliyorsunuz

Eminevim'de taksitleri siz belirleyin! Peşinatsız!

Emin Evim elbirliği sistemiyle isteyen herkesi konut sahibi yapıyor..

Emin Evim'de 500 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor!

Peşin parası olmayanları ev sahibi yapam Eminevim'le Türkiye'nin her yerinden ev sahibi olunabiliyor...

Eminevim ev hediye ediyor!

Türkiye’de son zamanların en iddialı kampanyalarından birine Eminevim imza atıyor. Ekim'deTürkiye genelinde başlayan büyük kampanya ile Eminevim, bir adet ev hediye ediyor.

Eminevim Kurtköy 5yüz60 ulaşım!

Eminevim Kurtköy 5yüz60 ulaşım bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Faizsiz ödeme imkanının sunulduğu Eminevim Kurtköy 5yüz60 Evleri projesinde stüdyo dairelerden 3+1 dairelere kadar seçenekler sunuluyor.

İnşaat firmaları kampanyalarında konut alana tatil seçeneği öne çıktı!

Kredi faizlerinin yükselmesi ve masrafların artması inşaat firmalarını yeni kampanyalar için harekete geçirdi. Şimdiye kadar birçok kampanya sunan inşaat firmaları yeni kampanyalara tatil seçeneğini de ekledi...

Eminevim 5yüz60 fiyat listesi! 72 ay sıfır faiz!

Eminevim 5yüz60 fiyat listesi bilgisi için projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Kurtköy'de inşa edilen Eminevim 5yüz60 Evleri projesinde 72 ay sıfır faiz ödeme olanağı sunuluyor...

Eminevim 5yüz60 Kurtköy iletişim! Vade farksız ödeme seçenekleri!

Eminevim 5yüz60 Kurtköy iletişim ve satış ofisi adres bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Eminevim 5yüz60 Kurtköy projesinde 72 aya kadar vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor...

Eminevim Kurtköy 5yüz60 ödeme planı!

Eminevim Kurtköy 5yüz60 ödeme planı dahilinde firma bünyesinde 72 ay vade farkı olmadan ödemeler yapılıyor. Eminevim Kurtköy 5yüz60 projesinde 560 adet konut yer alıyor...

Eminevim 5yüz60 Kurtköy nerede? 72 ay 0 faizle!

Eminevim 5yüz60 Kurtköy nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor

Eminevim 5yüz60 Kurtköy ödeme planı! 72 ay sıfır faiz!

Eminevim 5yüz60 Kurtköy ödeme planı kapsamında 72 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Eminevim 5yüz60 Kurtköy projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerine yer veriliyor...

Eminevim 5yüz60 fiyat!

Eminevim 5yüz60 fiyat bilgisi ile ilgili detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Proje kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor..

Eminevim Kurtköy 5yüz60 teslim tarihi!

Eminevim Kurtköy 5yüz60 teslim tarihi bilgisine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Eminevim Kurtköy 5yüz60 projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Eminevim Kurtköy 5yüz60!

Eminevim Kurtköy 5yüz60 İstanbul Anadolu yakası Kurtköy'de hayata geçiriliyor. Eminevim Kurtköy 5yüz60 projesinde daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Eminevim Kurtköy 5yüz60 adres! 72 ay sıfır faizle!

Eminevim Kurtköy 5yüz60 adres bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Eminevim Kurtköy 5yüz60 kapsamında daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Eminevim Ahenk İstanbul daire fiyatları!

Eminevim Ahenk İstanbul daire fiyatları için projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz. 500 konutluk Eminevim Ahenk İstanbul Evleri projesinde ilk etap teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor...

eminevim kampanyaları Haberi

eminevim kampanyaları

Tasarrufa dayalı Elbirliği Sistemi ile ev ve araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için için faizsiz finansal çözümler sunan Eminevim, ödüllendiren kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. 

Emin Grup İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Murat Ayyıldız ve Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal’ın katılım gösterdiği basın lansmanında detayları ilk defa duyurulan kampanya ile Eminevim bu kez bir kişiye ev hediye edecek. 

Ekim'de başlayan ve dört ay sürecek büyük kampanyaya katıma hakkı kazananlar arasından gerçekleştirilecek çekilişle konut kazanan talihli açıklanacak. Kazanan talihli de Türkiye’nin en prestijli projelerinden biri olan, gelişmiş mimari özellikleri ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken “Eminevim 5YÜZ60 Kurtköy” projesinde 600 bin lida değerindeki evin sahibi olacak.

Herkes bu fırsattan yararlanabilecek

Geçtiğimiz sene Jeep ödüllü büyük bir kampanya başlatan Eminevim, bu sene...