28 / 03 / 2024

Eminevim El Birliği sistemiyle ev sahibi olmak kolaylaşıyor!

Eminevim El Birliği sistemiyle ev sahibi olmak kolaylaşıyor!

Türkiye’ nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.



Alt, orta ve orta gelir grubunun üstündeki tüketicilerin konut problemini çözmek için geliştirilen El Birliği sistemi ile müşterilerine hizmet veren Eminevim, sunduğu farklı seçeneklerle ev hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Bütün işleyişin dikkatli ve güvenli yürütüldüğü organizasyonda her ayrıntının üzerinde titizlikle duruluyor.


 


Farklı Ödeme Sistemleri…


Konut alım gücünü kolaylaştırmak adına geliştirilen yöntemler tamamen tüketicinin rahatlıkla birikim yapması ve konutuna sahip olması için destek oluyor. El birliği içerisinde kenetlenerek hareket eden tüketiciler Eminevim güvencesiyle konut sahibi olma fırsatını yakalıyor.


Gayrimenkul fiyatını belirleyen müşteri peşinatlı ya da peşinatsız ödeme seçeneklerinden kendine uygun olan sistemi seçerek 60 aydan 120 aya kadar ödeme vadesi ile konut alımı için adım atmış oluyor. Seçilen taksit sayısı aynı zamanda o gruptaki kişi sayısını yansıtırken, yapılan ödemeler ile gruptaki tüketiciler her ay bir daire parası biriktirmiş oluyor. Birikmiş olan bu rakam noter huzurunda yapılan çekilişler ile her ay bir gayrimenkul alımı için kullanılarak tüketicilerin el birliği ile konut sahibi olmasına kaktı sağlıyor.


 


Rahat Rahat Ev Sahibi Olun…


Birçok avantaj sunan ‘El Birliği ‘ sisteminde hiçbir şekilde faiz ödemesi bulunmuyor. Ayrıca çeşitli sebepler ile taksitlerini geciktiren ya da ödeyemeyen müşteriler için sunulan esnek seçenekler de tüketicinin kendini yıpratmadan konut sahibi olma fikrini cazip hale getiriyor.


Alınan evin tapusu tüketicinin adına olacağından dolayı tüketici, bu gayrimenkul üzerinde istediği gibi tasarruf edebilir. Kiraya verebilir veya başka şekilde kullanabilir. Sadece taksit bitimine kadar alınan eve ipotek konulacağı için ev satılamaz. Bu şekildediğer müşterilerin hakları da güvence altına alınmış olur.


 


Her Ay 800 Daire Teslim…



Türkiye genelinde 50.000 müşteriye sahip olan Eminevim , yurt içinde çeşitli bölgelerde bulunan 63 bayisi ve güler yüzlü ekibiyle hizmet veriyor. Her ay ortalama 2.000 – 3.000 civarında tüketiciden müracaat alan firma , bu rakamın 500 ‘ ünü aynı ay ev sahibi yapıyor.


 

Uzun yıllardır yurt genelinde hizmet veren Eminevim , ‘ El Birliği ‘ sistemi ile tüketicileri ödeme gücü oranında rahatlıkla ve güvenle ev sahibi yapmaya devam ediyor.


Geri Dön